سنسور شناسایی عابر پیاده
سنسور شناسایی عابر پیاده چیست؟
در این مقاله از نیکبخت خودرو میپردازیم به بررسی سنسور شناسایی عابر پیاده .یک خودرو تنها زمانی ایمن و امن است که از سلامت فیزیکی وسیله نقلیه، راننده، مسافران و سایر وسایل نقلیه در جاده اطمینان حاصل کند.این واقعیت برای پذیرش بازار از روندهای جا به جایی فعلی و آینده حیاتی است. ارائه خدمات جذاب و شخصی شده که ایمنی و امنیت را برای مشتریان شما فراهم می کند نیز راهی عالی برای ایجاد تعامل و متمایز بودن از رقبا است.
یکی از این خدمات سنسور شناسایی عابر پیاده است، تشخیص عابر پیاده یک ویژگی در ماشین های پیشرفته است که به محافظت از افراد در داخل و خارج خودرو کمک می کند.در حالی که خودروسازان هر سال ایمنی وسایل نقلیه ما را توسعه می دهند، همیشه این احتمال وجود دارد که یک حادثه با یک خودرو و یک عابر پیاده منجر به صدمات شدید یا حتی مرگ و میر شود.
طی چند دهه گذشته، خودروسازان طیف وسیعی از فناوری ها را برای محافظت بهتر از کاربران راننده معرفی کرده اند که یکی از آخرین پیشرفت ها در وسایل نقلیه مدرن، سیستم تشخیص عابر پیاده است.
یک سیستم تشخیص عابر پیاده از حسگرهای کامپیوتری پیشرفته در اطراف وسیله نقلیه برای تشخیص افراد در نزدیکی آن استفاده می کند، با این اطلاعات، رایانه سواری خودرو می تواند راننده را از هر عابرین پیاده یا سایر اجسام متحرک، مانند دوچرخه سواران که ممکن است نزدیک مسیر مورد نظر وسیله نقلیه باشد، آگاه کند. چنین سیستم هایی حتی می توانند در صورت احتمال برخورد، ترمز را اعمال کنند.
اگر چه این سیستم ها به خودروی شما افزوده می شوند، اما ارزش آن را دارد که از مزایا و محدودیت های آن آگاه باشید تا ایمنی خود و خودرویتان را در جاده ها به حداکثر برسانید.
سیستم های تشخیص عابر پیاده چه کار می کنند؟
سیستم های تشخیص عابر پیاده از طیف وسیعی از دوربین های قرار گرفته در اطراف وسیله نقلیه همراه با رایانه ها و حسگرها برای تشخیص حرکت انسان استفاده می کنند.خودروسازان این رایانه ها را برای تمایز بین انسان و سایر اشیاء ثابتی که ممکن است در جاده ها با آن ها رو به رو شوید ساخته اند، از فناوری مادون قرمز برای کمک به رایانه های خودرو برای شناسایی انسان در شب استفاده میشود، جایی که سیستم های سنتی در تاریکی به سختی می توانند ببینند.
با این اطلاعات، برخی از خودروها می توانند در صورت وجود خطر برخورد وسیله نقلیه با عابر پیاده، به طور خودکار ترمز را فشار دهند.این سیستم هنگام حرکت با سرعت پایین بهترین عملکرد خود را دارد، زیرا خودرو زمان دارد تا سرعت خود را کاهش دهد تا احتمال هر گونه برخورد احتمالی را کاهش دهد.برای اطلاع از نحوه عملکرد سیستم تشخیص عابر پیاده، دفترچه راهنمای خودرو خود را بررسی کنید، زیرا هر سازنده خودرو یک نسخه منحصر به فرد دارد.
هم چنین شایان ذکر است که هیچ جایگزینی برای یک راننده مراقب و دقت وجود ندارد، به همان اندازه که این سیستم ها پیشرفته هستند، شما همیشه باید محیط اطراف خود را از نظر خطرات احتمالی، به ویژه عابران پیاده نزدیک، بررسی کنید و در هنگام شب که سیستم های کامپیوتری ممکن است عملکرد مطلوبی نداشته باشند، باید بسیار مراقب باشید.
اگر از سیستم تشخیص عابر پیاده استفاده شود، می تواند جان انسان ها را نجات دهد، اگرچه راننده همیشه باید سعی کند از وقوع هر گونه حادثه در وهله اول جلوگیری کند.
کدام خودروها قابلیت تشخیص عابر پیاده را دارند؟
سیستم های تشخیص عابر پیاده معمولاً در خودروهای مدرن مجهز به طیف وسیعی از گزینه های پیشرفته مانند BMW، آئودی، مرسدس بنز، فورد و رنج روور یافت می شوند، اما این سیستم ها در مدل های معمولی نیز رواج بیشتری دارند.
این فناوری به صورت استاندارد در برخی خودروهای رده بالاتر نصب می شود، اگرچه اغلب به عنوان یک افزودنی با هزینه اضافی ارائه می شود، اما ارزش این را دارد که قبل از خرید با فروشنده خود بررسی کنید که آیا هر وسیله نقلیه ای دارای تشخیص عابر پیاده است، زیرا ما این ویژگی بالقوه نجات دهنده را در خرید خودروی بعدی شما به شدت توصیه می کنیم.
اولین شرکت تولید کننده سنسور شناسایی عابر پیاده کدام است؟
خودروساز سوئدی ولوو، شرکتی که کمربند ایمنی را در سال ۱۹۵۹ اختراع و معرفی کرد (و هرگز از برندهای خودروهای رقیب برای استفاده از طرح ثبت اختراع آن پولی دریافت نکرده است)، در سال ۲۰۰۸ اولین خودرویی را عرضه کرد که دائماً احتمال وجود دماغه را تحت نظر داشت.سقوط به دم یک لیزر در شیشه جلوی واگن Volvo XC60 به طور مداوم حرکت را تا ۶-۸ متر جلوتر از سپر جلو کنترل می کند.اگر راننده به موقع ترمز نگرفته باشد، سیستم City Safety به طور خودکار خودرو را به حالت توقف ناگهانی در می آورد. اگر با سرعت کمتر از ۱۵ کیلومتر در ساعت حرکت می کنید، می توان از تماس با ماشین جلویی جلوگیری کرد، بین ۱۵ کیلومتر در ساعت تا ۳۰ کیلومتر در ساعت ممکن است تماس سبک با ماشین جلویی وجود داشته باشد.
این سیستم ولوو با سایر فناوریهای ترمز خودکار مبتنی بر رادار متفاوت است که فقط زمانی کار میکند که کروز کنترل فعال باشد.ولوو هم چنین اولین خودروسازی بود که فناوری تشخیص و اجتناب از عابر پیاده را معرفی کرد. این سیستم مبتنی بر رادار و دوربین (که در می ۲۰۱۰ در سدان ولوو S60 معرفی شد) به طور مداوم عابران پیاده بین ۳۰ متر تا ۱۵۰ متر جلوی خودرو را بررسی می کند و در صورت وجود راننده به طور ناگهانی ترمز را فشار داده و خودرو را متوقف می کند.
نکاتی برای استفاده
- سیستم هایی مانند تشخیص عابر پیاده جایگزینی برای یک راننده هشیار نیستند.
- همیشه جاده و منطقه پیش رو را بررسی کنید، نه فقط ماشین های مقابلتان را.
- به یاد داشته باشید، شما به عنوان یک راننده همیشه نمی توانید پیش بینی کنید که یک فرد، به خصوص یک کودک، که روی حاشیه ایستاده چه کاری ممکن است انجام دهد، یک کامپیوتر هم نمی تواند این را پیش بینی کند.
- گرگ و میش و غروب از خطرناک ترین زمان ها برای عابران پیاده و رانندگان است، چرا که ما فکر میکنیم که هنوز هم میتوانیم ببینیم که انگار روز است، اما بینایی در این ساعات بسیار کاهش مییابد.