فروش و خرید ساینا کارکرده و صفر + قیمت روز ساینا
خرید و فروش ساینا کارکرده و صفر در نیکبخت خودرو
در این بخش می خواهیم به خرید ساینا و همچنین فروش ساینا در بازار بپردازیم. شرکت خودرو سازی سایپا (SAIPA) در سال ۱۳۹۵ از خودروی جدید خود به نام ساینا رونمایی کرد که در چند سال اخیر به علت قیمت به صرفه خود ، تقاضای بسیار زیادی در بازار ایران دارد که در ۴ تیپ مختلف این محصول در بازار عرضه شده که به نام های ساینا (sx) ساینا (ex) ساینا (پلاس) یا همان اپشنال و ساینا (s) معرفی شده است ؛ این خودرو از نظر مشخصات فنی تفاوت زیادی با خودروی تیبا ندارد ؛ اما چون خودروی ساینا دارای طراحی جدید تر و امکان سفارش نسخه های فول آپشن در این خودرو فراهم میباشد ، طرفداران زیادی را به خود گرفته است .
نیکبخت خودرو با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه خرید و فروش خودروهای وارداتی و داخلی مشغول به فعالیت بوده است. این مجموعه با ارائه انواع اتومبیل های داخلی و خارجی ، به عنوان یک منبع قوی و متخصص، بر امکانات و آپشن های خودروها تسط کامل داشته و از این حیث بهترین خودرو مورد نیازتان را بر مبنای سلیقه و بودجه مورد نظر به شما معرفی می کند .در ضمن نیکبخت خودرو شرکتی فعال در زمینه فروش خودرو کارکرده در کوتاهترین زمان ممکن است. همکاران متخصص ما ، طیف متنوعی از خودروهای بازار را تنها با یک بار مراجعه فروشنده به یکی از شعب پس از کارشناسی و تعیین قیمت در کمتر از ۱ ساعت از فروشنده ، خریداری کرده و تحویل آنی مبلغ خودرو و انتقال سند انجام می پذیرد . این شرکت به عنوان مرجعی مطمئن و پشتیبان ،فرآیند فروش خودرو را سریع تر، امنتر و شفافتر از آنچه تاکنون تجربه کرده اید، انجام میدهد. با نیکبخت خودرو فروش خودرو را در کمترین زمان ممکن تجربه کنید.
قیمت روز ساینا صفر و کارکرده
نام خودرو | مدل | بر اساس | قیمت بازار(تومان) | قیمت روز ساینا |
---|---|---|---|---|
EXدنده ای | 1400 | با رینگ فولادی - سایپا | قیمت روز بازار | 285,000,000 | خرید ساینا کارکرده |
ساینا اس | 1401| سایپا | قیمت روز بازار | 310,000,000 |
بررسی خودروی ساینا
ساینا به عنوان یک خودروی ارزان قیمت با فضای داخلی نسبتا خوب برای سر نشینان همراه با سواری معمولی با شتاب حرکتی قابل قبول و هزینه نگهداری مناسب ، به شما نسبت به خودرو های رقیب خودش که پراید و تیباست برتری میدهد ؛ همچنین در نسخه فول آپشن یعنی ساینا (پلاس) امکانات خوبی دیده میشود که بعضی از آن هارا حتی در خودرو های کمی گرانتر هم نمیتوانیم ببینیم . در نسخه های اتوماتیک این خودرو مقداری شتاب گیری کند تری را نسبت به نسخه های دنده ای شاهد هستیم این خودرو به دلایل ایمنی نه چندان خوب بیشتر مناسب برای مصارف شهری میباشد که مشکلاتی همچون ایمنی نامشخص ، کیفیت بسیار پایین متریال به کار رفته در خودرو ، صدای بالای موتور در دور موتور های بالا ، و فرمان ناپذیری خودرو باعث بروز این مشکل میشود .
بررسی طراحی داخلی
میزان تغییرات داخلی خودروی ساینا به شدت قسمت بیرونی خودرو نبوده و در این قسمت طراحان این خودرو به بهبود فرم رو دری ها ، کنسول در قسمت وسط و فرمان و چند ریزه کاری دیگر کافی دانسته اند ؛این تغییرات ممکن است به شدت زیادی محسوس نباشد اما اگر پس از نشستن پشت فرمان خودروی تیبا وپشت فرمان این خودرو بنشینیم متوجه تغییرات اندک و نسبتا خوبی میشوید.
اگر می خواهید در مورد دوگانه سوز شدن ساینا s اطلاعاتی کسب کنید به شما پیشنهاد می شود مقاله ساینا s دوگانه سوز را مطالعه کنید.
بررسی طراحی ظاهری ساینا
همان گونه که بررسی کردیم خودرو ساینا را میتوان به عنوان نسخه فیس لیفت شده تیبا نگاه کرد اما میزان تغییرات در بین این دو خودرو به مقداری بوده که بسیاری از مردم این خودرو را به عنوان خودرویی جدید شناخته اند که اگر در طراحی بدنه و قطعات ساینا به صورت دقیق نگاه کنیم متوجه تغییرات بسیار خوب و چشمگیر این خودرو نسبت به تیبا میشویم ؛ برای مثال در قسمت چراغ های جلو و جلو پنجره خودرو کشیده تر شده اند فرم طراحی سپر ها اسپرت تر و جوان پسندانه تر شده ، اما عرض کم ماشین و استفاده از قسمت های پلاستیکی در بعضی از قسمت های خودرو ظاهر خوبی را به چشم بیننده نشان نمیدهد .
بررسی تیپ های مختلف موجود در بازار ساینا
خودروی ساینا در اوایل معرفی خود در تیپ های sx وex به بازار وارد شدند ، که از این دو تیپ نسخه sx به عنوان نسخه کم اپشن این خودرو که اپشن های کاملا مشابهی با تیبا صندوق دار داشت و میتوان به مواردی از جمله شیشه جلو های برقی ، تهویه دستی ، مه شکن جلو و عقب ، فرمان هیدرولیک ، و ترمز ABS +EBD و دو ایربگ در جلو بهره میبرد . اما نسخه EX نسخه فول اپشن این خودرو میباشد که دارای سنسور پارک عقب ، شیشه های برقی عقب برخلاف نسخه SX ، تنظیم برقی اینه های جانبی ، تهویه مطبوع الکتریکی ، و رینگ المینیومی را بیشتر از نسخه ex داراست . همین اپشن ها باعث شد ، فروش و استقبال ساینا ex بیشتر از ساینا sx باشد .
ساینا پلاس
در سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ تیپ جدیدی از محصولات سایپا تولید شد ، که به ان ساینا پلاس که یکی از مدل های ساینا است و به آن ساینا آپشنال میگویند ؛ که این خودرو از نظر مشخصات فنی و موتوری همانند ساینا ex میباشد ولی امکانات یا همان (آپشن) های بیشتری دارد و روی ان سیستمم نمایشگر لمسی همراه با جی پی اس و روکش چرمی صندلی ها و کف پوش سه بعدی و کلید های کنترلی روی فرمان و دوربین دنده عقب به کار گرفته شده است .
ساینا s
خودروی ساینا s نسخه فیس لیفت شده جدیدی از محصولات سایپا میباشد که در آخر سال ۱۳۹۹ تولید شد و به بازار جهت فروش عرشه شد و هم اکنون تنها مدلی از ساینا است که توسط سایپا به فروش میرسد . در خودروی ساینا s طراحی مواردی همچون سپر جلو ، جلو پنجره خودرو ، چراغ های عقب ، درب صندوق عقب ، و سپر عقبش تغییرات چشم گیری داشته تا نمای بیرونی خودرو چهره جدید تر و به روز تری داشته باشد . و در داخل ماشین ساینا s با وجود فرمان D شکل و تعویض جای دکمه های سمت چپ فرمان با خودروی ساینا EX متفاوت استو تغییرات در مشخصات فنی ساینا S نسبت به خودروی ساینا EX میتوان به مواردی از جمله : برقی شدن پدال گاز ، و استفاده از پیشرانه استاندارد یورو ۵ اشاره کرد. در امکانات و اپشن های خود تفاوت بسیار زیادی با ساینا sx ندارد و تنها تغییرات آن ، دی لایت ، راهنمای تعویض دنده ، و ریموت کنترل تاشو به آن اضافه شده است .
ساینا اتوماتیک
خودروی ساینا با گیربکس اتوماتیک در سال ۱۳۹۷ تولید و عرضه شد که همزمان با تولید کوییک اتوماتیک پلاس بود که شرکت خودروسازی سایپا تصمیم گرفت نسخه اتوماتیک ساینا را هم تولید و بازار عرضه کند ساینا اتوماتیک از گیربکس CVT درست همانند گیربکس خودروی کوییک میباشد که در داخل خودرو دستگیره درب های خوش دست که آسان تر باز میشود این نسخه را از نسخه های تولیدی با گیربکس دنده ای متفاوت کرده است . لازم به ذکر است که آپشن های رفاهی خودروی ساینا اتوماتیک از ساینا ex که نسخه نسبتا پر آپشن ساینا است بیشتر است و امکاناتی همچون ، کروز کنترل (محدود کننده سرعت) ، فرمان برقی ، و کی لس استارتر (ورود و خروج خودرو به صورت بدون کلید اضافه شده است .
مشخصات فنی خودروی ساینا
مشخصات فنی خودروی ساینا دقیقا مشابه با خودروی تیبا است که در خط تولید شرکت سایپا میباشد ؛ که از موتور ۱.۵ لیتری با تنفس طبیعی و قابلیت انتقال قدرت حداکثر ۸۷ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۲۸ نیوتون متر استفاده میکند . نیرو پیشرانه هم توسط یک گیربکس ۵ سرعته دستی یا در حالت اتومات ضریب متغیر CVT به محور جلوی این خودروی سدان منتقل میشود . مصرف سوخت ترکیبی خودروی ساینا ۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر و شتاب صفر تا صد آن در نسخه دنده ای به ۱۲.۸ ثانیه میرسد در حالی که مصرف سوخت در نسخه اتوماتیک ساینا ، ۷.۶ لیتر در هر صد کیلومتر و شتاب صفر تا صد ۱۳ ثانیه میرسد .
مزایا و معایب ساینا
مزایا : گستردگی نمایندگی های خدماتی در کشور ، قیمت به صرفه و اقتصادی ، هزینه های نگهداری پایین ، امکانات مناسب در نسخه آپشنال خودرو همان ساینا (پلاس)
معایب : کیفیت پایین خودرو ، قدیمی بودن طراحی و پیشرانه خودرو ، ایمنی نه چندان خوب ، کندی عملکرد دنده در نسخه های اتوماتیک .
قیمت فروش ساینا ۱۴۰۰ چند؟