تاریخچه شرکت شورلت + مشخصات انواع ماشین شورلت در دنیا
در این مقاله قصد داریم به بررسی کمپانی عظیم خودرو سازی شورلت بپردازیم، اگر به دنبال اطلاعات بیشتر در این ضمینه هستید، با تیم تخصصی نیکبخت خودرو تا پایان این مقاله همراه باشید. قابل ذکر است که بگوییم مجموعه ی نیکبخت خودرو در تلاش است در ضمینه ی خرید و فروش خودرو، به بهترین شکل و سریع ترین حالت ممکن و در کمترین زمان به شما عزیزان خدمات ارائه کند، یکی از افتخارات این مجموعه فروش فوری خودرو شما عزیزان است. نیکبخت خودرو سایتی قابل اعتماد برای خرید و یا فروش خودرو می باشد، شما عزیزان فروشنده با اطمینان کامل و خاطری آسوده با ما اقدام به فروش فوری خودروی خود کنید.
شورلت، (به انگلیسی: Chevrolet) (با تلفظ صحیح شِوْرِلِی) شرکت خودروسازی آمریکایی است، که هماکنون نام برند گروهی از خودروهایی میباشد، که توسط جنرال موتورز تولید میشوند. این شرکت، در سال ۱۹۱۱ توسط لوئیس شورلت و ویلیام سی. دورانت تأسیس شد.
شرکت شورلت در سال ۱۹۱۸ توسط کمپانی جنرال موتورز خریداری گردید. شورلت در طول سالها فعالیت در صنعت خودروسازی، مدلهای مشهوری را به بازار خودروی جهان عرضه کرد، که از شناخته شدهترین آنها میتوان به: ایمپالا، کامارو، اکسپرس، ولت، کروز، کلرادو، تاورا، تراکر، بلیزر، ساباوربان، سلبریتی، نوا، لومینا، مونت کارلو، مونتانا، ون، وگا، کاوالیر، کاپریس، کودیاک و کوروت اشاره نمود.
نام اتومبیلهای این کمپانی، از نام راننده موفق سوئیسی؛ لوئیس شورلت گرفته شده است. او در سال ۱۸۷۸ در کشور فرانسه زاده شد و بعدها در آنجا به کار در یک کمپانی مورس پرداخته و سپس با برادران خود، بنامهای آرتور و گاستون تصمیم گرفت به کانادا مهاجرت کند. وی سپس وارد ایالات متحده گردید. در شهر نیویورک امکان کار بر روی اتومبیلها و کامیونهای کارخانه ویلیام والتر برای لوئیس فراهم آمد.
او سپس شروع به کار در کارخانههای متعدد کرد و توانست خود را بهعنوان یکی از بهترین رانندگان مسابقات نشان دهد و همین امر باعث شد، تا توجه ویلیام سی. دورانت – مؤسس کمپانی جنرال موتورز – به وی جلب شده و دورانت او را بعنوان راننده جنرال موتورز استخدام کند. لوئیس شورلت و ویلیام دورانت، اتومبیل جدیدی به سبک اتومبیلهای فرانسوی طراحی نموده و نام آن را شورلت گذاشتند. در سال ۱۹۱۱ نمونه کلاسیک و شش سیلندر این مدل برای عرضه به بازار ایالات متحده، تولید شد. در سوم نوامبر آن سال، کارخانه شورلت موتور تأسیس شد و ۲٫۹۹۹ دستگاه از این خودرو را، در همان سال تولید کرد.
شرکت میسون موتور که قبلاً تحت نظارت دورانت بود، به شورلت واگذار گردید و در سال ۱۹۱۳ این دو کمپانی در هم ادغام شدند. در ۱۹۱۳ اتومبیل چهار سیلندر بیبی در دو مدل یک سرنشینه و مدل سلطنتی، در رنگهای آبی و سفید تولید شد. طرح رنگ آمیزی این خودرو، از روی کاغذ دیواری هتلی که دورانت در فرانسه در آن اقامت داشت، الهام گرفته شده بود.
در سال ۱۹۱۳ لوئیس شورلت و دو نفر دیگر، بنامهای وی. آر هفلر و جیبویز تصمیم گرفتند، تا کارخانه تولید موتورهای هوایی شورلت را تأسیس کنند. اما این کارخانه در همان آغاز کار، ورشکست گردید و در سال ۱۹۴۱، لوئیس شورلت به صورتی مرموز، کشته شد و راز قتل او در پردهای از ابهام باقیماند. در سال ۱۹۱۴ نام کمپانی به مکسول موتور تغییر کرد و در شهر نیویورک تعداد ۵٫۰۰۵ دستگاه خودرو تولید شد و در همین سال، مدل دیگری نیز به نام شورلت ۴۹۰ و با قیمت ۴۹۰ دلار به بازار عرضه شد.
طی دو سال شمار ۷۰٫۷۰۱ دستگاه از این خودرو به فروش رفت و در سال ۱۹۱۷ اولین اتومبیل اسپورت بدون سقف این کمپانی نیز ساخته شد. در ۱۹۱۸ شورلت شروع به تولیدات تجاری مانند کامیون کرد. در ۱۹۱۹ شرکت شورلت به دو بخش کمپانی دورانت و بخش جنرال موتورز تقسیم شد و تا قبل از جنگ جهانی دوم، معادل ۱۴۹٫۹۰۴ دستگاه اتومبیل تولید نمود.
پیشنهاد می کنیم جهت فروش فوری خودروهای خود به نیکبخت خودرو مراجعه نمایید.
در ۱۹۲۱ یعنی بعد از جنگ به علت کمبود سرمایه پنج میلیونی، کمپانی شورلت تا مرز سقوط و ورشکستگی پیش رفت، اما پیش از آن در سال ۱۹۱۱ نیز با این وضع مواجه شده بود، که با مدیریت خوب ویلیام دورانت در مدتی کمتر از ده سال، به یکی از بزرگترین کارخانجات اتومبیلسازی جهان تبدیل گشت.
یکی از بزرگترین مشکلات شرکت، در ۱۹۲۳ برگشت خوردن موتورهای هواپیمای تولیدی شورلت بود، که ضرری بزرگ به شورلت وارد ساخت. در سال ۱۹۲۷ خودروی جدید شورلت، توانست از نظر تعداد تولیدات مقام نخست را، در صنعت، به خود اختصاص دهد. این وسیله نقلیه به تعداد یک میلیون و هزار و هشتصد و هشتاد دستگاه تولید شد.
در ۱۹۲۹ طرح جدیدی از یک خودروی شش سیلندر و طرحی چهار سیلندر از همین اتومبیل، به منظور کاهش قیمت، ارائه و از آن به تعداد ۱٫۳۲۸٫۶۰۵ دستگاه تولید شد. در سال ۱۹۳۵ شورلت، تولید ده میلیونی اتومبیل خود را جشن گرفت. در ۱۹۳۶ سیستم ترمزهای ماشین شورلت بصورت هیدرولیک درآمد. در ۱۹۳۹ کمپانی با تولید ۱۵ میلیونامین خودروی خود، ماشین شورلت سایتیشن را به بازار عرضه کرد. قبل از آغاز جنگ جهانی دوم، شرکت رکورد فروش خودرو در سال را، شکسته و در ۱۹۴۱ رقمی معادل ۱٫۴ میلیون فروش را، در بازارهای جهانی خودرو، به نام خود ثبت کرد.
در آن سال، یکی از اتومبیلهای کوپه شرکت نیز، در چند مسابقه اتومبیلرانی، موفق به کسب مقام شد. در سال ۱۹۴۸ دبلیو. اف آرمسترانگ، یکی از مدیران موفق جیام سرپرستی شورلت را به عهده گرفت. با ورود این مدیر جدید، سبک تولید خودروها، در کارخانجات شورلت مجدداً تغییر و مدلهای دیگری از آن، را در ۱۹۵۰ به بازار عرضه کرد.
بر اثر این سبک جدید، غیر از تغییرات در بدنه خودرو، تغییرات عمدهای در ساختار موتور و همچنین قیمت آن، حاصل شد. از سال ۱۹۵۰ به بعد، بیشتر مدلهای شورلت، با گیربکس تمام اتوماتیک بودند. یکی از کارهای مهم آرمسترانگ، تولید مدلهای بسیار ارزان قیمت بود، که در رشد اقتصادی شرکت شورلت اهمیت بسیار داشت.
همچنین در ۱۹۵۰ مهندس هارلی جی. ایرل، مدل شورلت کوروت را، طراحی و تولید کرد، که در سال ۱۹۵۹ در مدلهای شورلت کودیاک و شورلت ایمپالا، به بازار عرضه شدند. علیرغم اینکه این دو مدل، نتوانستند مانند اتومبیلهای مطرح این کمپانی، فروش بالایی داشته باشند، ولی با این حال تا سال ۱۹۶۹ تولید آنها ادامه داشت.
پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی با بی ام و ۵۲۸ به لینک مربوطه مراجعه نمایید.
در ۱۹۶۲ شورلت شوی II بعنوان مدلی برگرفته از شورلت کورنویر و ایمپالا طراحی و ساخته شد، در ۱۹۶۴ مدلی بزرگتر از آن، به بازار عرضه گردید. همچنین در همان سال، شورلت کاپریس با قیمت ۳٫۳۴۷ دلار در کنار شوی II که قیمتی معادل ۲٫۰۲۸ دلار داشت، به معرض فروش گذاشته شد. در سال ۱۹۶۳ کمپانی شورلت آنچنان پیشرفت کرده بود، که از هر ۱۰ خودروی تولید شده در ایالات متحده، یک خودرو از تولیدات شورلت اختصاص داشت.
در سال ۱۹۶۷ مدلی اسپورت و کوپه بنام شورلت کامارو ساخته و تا دو دهه، بهعنوان یکی از مطرحترین اتومبیلهای اسپورت، که نظر تمام حادثه جویان را به خود جلب کرده بود، تولید میشد! یکی از مطرحترین مدلهای کامارو مدل زد، با حجم موتور ۵۷۰۰ سیسی، که با موتور کوروت، در سال ۱۹۸۹ به بازار عرضه شد. در دهه ۱۹۷۰، از موتورهای شرکت شورلت، توسط بسیاری از کارخانههای دیگر مانند اوپل و اولدزموبیل، که موتور اتومبیلهای شش و هشت سیلندر خود را، از این کمپانی خریداری میکردند، استفاده میشد.
در اوایل دهه ۱۹۷۰ قراردادی بین دو شرکت شورلت و ایسوزو منعقد و طبق آن مقرر شد، که شورلت تمام تجهیزات اتومبیلسازی این کارخانه را، تأمین نماید. شورلت در سال ۱۹۷۱ مدلهای شورلت نووا، شورلت مونت کارلو، شورلت بل ایر، شورلت بلیزر و شورلت ساباوربان را، به مرحله تولید رساند و در همین سال، مدل لوکسی از کاپریس نیز، به بازار عرضه کرد، که فروش فوقالعادهای را برای این کمپانی رقم زد.
در سال ۱۹۷۵، مدل کاوالیر، یکی از موفقترین خودروهای این کمپانی، طراحی و تولید گردید. در اواسط دهه ۱۹۸۰ نیز این شرکت روابط تجاری خود را با خودروسازهای ژاپنی مانند سوزوکی و تویوتا گسترش داد. در حال حاضر این کمپانی به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان خودروی جهان، مطرح است.
پیشنهاد می کنیم آشنایی با مشخصات ماشین جنسیس کوپه به لینک مربوطه مراجعه نمایید.
فهرست ماشین های شورلت تولیدات فعلی :
- ماشین شورولت آگیل (۲۰۰۹–تاکنون)
- ماشین شورلت آویو (۲۰۰۲-تاکنون)
- ماشین شورلت کامارو (۱۹۶۷–۲۰۰۲ و ۲۰۱۰-تاکنون)
- ماشین شورولت کاپرایس (۲۰۱۱-تاکنون)
- ماشین دوو ویناستورم (۲۰۰۶-تاکنون)
- اوپل آنتارا (۲۰۰۶-۲۰۱۲)
- ماشین شورولت کلتا (۲۰۰۰-تاکنون)
- ماشین شورولت کوبالت (۲۰۰۵–۲۰۱۰ و ۲۰۱۱-تاکنون)
- ماشین شورلت کلرادو (۲۰۰۴–تاکنون)
- ماشین شورلت کوروت (۱۹۵۳–۱۹۸۲ و ۱۹۸۴-تاکنون)
- ماشین شورلت کروز (۲۰۰۸-تاکنون)
- ماشین شورلت اکویناکس (۲۰۰۵–تاکنون)
- ماشین شورلت اکسپرس (۱۹۹۶–تاکنون)
- سوزوکی اسکیود (۱۹۹۹-تاکنون)
- ماشین شورلت تراورس (۲۰۱۲-تاکنون)
- ماشین شورلت ایمپالا (۱۹۵۸–۱۹۸۵، ۱۹۹۴–۱۹۹۶ و ۲۰۰۰–تاکنون)
- دوو لاستی (۲۰۰۵-۲۰۰۸)
- دوو کالوس (۲۰۰۵-تاکنون)
- ماشین شورولت لومینا (۱۹۹۰–۲۰۰۱)
- دوو لانوس (۲۰۰۵-تاکنون)
- ماشین شورلت ملیبو (۱۹۶۴–۱۹۸۳ و ۱۹۹۷—تاکنون)
- ماشین شورولت مونتانا (۲۰۰۳-تاکنون)
- ماشین شورولت اورلاندو (۲۰۱۰-تاکنون)
- ماشین شورولت کلتا (۲۰۰۷-تاکنون)
- ماشین شورولت اس-۱۰ (۱۹۸۲-۲۰۰۴)
- ماشین شورلت سیلورادو (۱۹۹۹–تاکنون)
- ماشین شورلت آویو (۲۰۱۲-تاکنون)
- دوو ماتیز (۲۰۱۲-تاکنون)
- ماشین شورولت ساباوربان (۱۹۳۵–تاکنون)
- ماشین شورلت تاهو (۱۹۹۵–تاکنون)
- ماشین شورولت تاورا (۱۹۹۸-تاکنون)
- ماشین شورولت مونتانا (۲۰۰۴-تاکنون)
- ماشین شورولت تراکر (۱۹۹۸-۲۰۰۴)
- ماشین شورولت تریلبلیزر (۲۰۰۲–۲۰۰۹)
- ماشین شورلت ولت (۲۰۱۱-تاکنون)
معرفی ماشین شورلت کامارو ۲۰۲۱
به گزارش خودروتک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ماشین شورلت کامارو ۲۰۲۱ یکی از خودروهایی است که صدای اگزوز فوق العاده ای دارد و از یک سیستم فرمان بسیار دقیق بهره می برد. تعداد کمی از خودروهای ارزان قیمت این ۲ امکان را با هم فراهم می کند، هر دو این احساسات رضایت بخش را ارائه میدهند، که شورولت کامارو ۲۰۲۱ یکی از آنهاست.
این ماشین تنها بر بلندی صدا و حرکت سریع متمرکز نیست و امکانات زیاد دیگری نیز دارد. این ماشین ۲ درب، به صورت کوپه یا کانورتیبل ارائه میشود و ویژگیهای فراوان و گزینههای شخصی سازی بی شماری را در اختیار شما قرار میدهد. مطمئناً، فضای داخلی میتواند کلاستروفوبیک را حس کند و دارای چندین تغییر و تحول دیگر است، اما شورولت کامارو ۲۰۲۱ در درجه اول به کسانی که رانندگی را دوست دارند هدایت میشود.
شورولت با برخی از گزینههای مختلف رنگ، ویژگیهای جدید و در دسترس بودن انتقال قدرت، کامارو ۲۰۲۱ را بهبود میبخشد.این خودرو با گیربکس ۱۰ سرعته اتوماتیک در دسترس است. پیش از این، همه ۱LE (به جز ZL۱، ۱LE) فقط با گیربکس دستی شش سرعته ارائه میشد.
پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی با مشخصات سورن پلاس به لینک مربوطه مراجعه نمایید.
این خودرو جدید، با امکاناتی همچون چرخهای ۲۰ اینچی سیاه رنگ و همچنین بیتهای داخلی منحصر به فرد ارائه خواهد شد . در داخل کابین نیز خبرهای خوبی برای طرفداران وجود دارند؛ کامارو ۲۰۲۱ به سیستم اطلاعاتسرگرمی بهروز شده شورولت که این بار قابلیت اتصال بیسیم از طریق اندروید اتو و اپل کارپلی را نیز دارد، مجهز شده است. تریمهای بالاتر ۳LT و ۲SS هم دارای ویژگی جدید پد شارژر بیسیم گوشی هوشمند خواهند بود.
مهمترین بروزرسانی مواردی هستند که بر عملکرد خودرو تأثیر میگذارند. هر ۱LE دارای سیستم اگزوز دو حالته، اجزای خنک کننده پیشرانه پیشرفته، ترمزهای قدرتمندتر، دیفرانسیل لغزش محدود و تنظیم تعلیق ویژه است. نسخههای پایه کامارو به یک پیشرانه ۲ لیتری ۴ سیلندر توربو که توان تولید ۲۷۵ اسب بخار قدرت و ۴۰۰ نیوتونمتر گشتاور را دارند، مجهز خواهند شد. اما مشتریان میتوانند پیشرانه گرانتر ۳.۶ لیتری V۶ که توان ۳۳۵ اسب بخاری و گشتاور ۳۸۵ نیوتونمتری دارد را نیز سفارش سفارش دهند. شورولت با عملکرد ترمزهای عالی ارائه می شود، پدال ترمز به طور مداوم پاسخهای پیشرو و اطمینان را ارائه میدهد.
معرفی ماشین شورلت تراورس ۲۰۲۲
ماشین شورلت آمریکایی تراورس جدید که با چند ماه تأخیر روانه بازار شده بود با دو پکیج ظاهری جدید برای مدل ۲۰۲۱ خود در دسترس بود که یکی شامل میدنایت ادیشن و دیگری اسپورت ادیشن بود. این شاسیبلند برای مدل سال ۲۰۲۲ خود شاهد حذف برخی نسخهها بوده و از این نظر مشابه خودروهای بلیزر، اکوئینکس و مالیبو عمل کرده است.
بر پایه اخبار منتشر شده، تراورس ۲۰۲۲ دیگر در نسخه پایه L عرضه نخواهد شد و بنابراین ارزانترین نسخه این خودرو تراورس LS است. این خودرو با رنگهای بدنه محدود همچون سفید و مشکی عرضه میشود و دیگر خبری از آپشن های نصب شده توسط نمایندگی نیست.
تراورس L در مدل سال پیش قیمت پایه ۳۰۹۹۵ دلاری داشت درحالیکه قیمت تراورس LS از ۳۴۳۹۵ دلار شروع میشود. البته نکته مهمتر اینکه مدل پایه معمولاً با تخفیفهای خرید مشابه سایر نسخهها عرضه نمیشد. فعلاً قیمت پایه مدل ۲۰۲۲ تراورس اعلام نشده اما حتی اگر افزایش قیمتی نیز برای نسخه پایه در مدل ۲۰۲۲ وجود نداشته باشد، ارزانترین نسخه این شاسیبلند ۳۴۰۰ دلار گرانتر از مدل سال پیش خواهد بود.
انتظار میرود شاسیبلند میان سایز شورولت برای مدل ۲۰۲۲ خود برخی تغییرات ظاهری را تجربه کند. البته انتظار تغییرات بزرگ را نداریم چراکه تراورس همچنان با پیشرانه ۶ سیلندر ۳.۶ لیتری در دسترس خواهد بود. این نیروگاه آهنین قدرت ۳۱۰ اسب بخاری و گشتاور ۳۶۰ نیوتون متری خود را از طریق گیربکس ۹ سرعته اتوماتیک به چرخ ها منتقل میکند.
سه رنگ جدید بدنه برای تراورس ۲۰۲۲ در نظر گرفته شدهاند که شامل آبی، نقرهای و قرمز هستند.
سوالات متداول:
۱- انواع ماشین شورلت کدامند؟
شورولت آگیل، شورلت آویو، شورلت کامارو، شورولت کاپرایس، شورولت کلتا، شورولت کوبالت و…
۲- ۲ تا از ماشین های معروف شورلت کدامند؟
شورلت کامارو ۲۰۲۱، شورلت تراورس ۲۰۲۲