خرید و فروش خودرورنو

خرید و فروش ساندرو کارکرده و صفر + قیمت روز ساندرو

فروش ساندرو کارکرده و صفر در نیکبخت خودرو

[public_cars brand=”رنو” model=”ساندرو”]

 

حدود ۱۲۱ سال پیش یعنی در سال ۱۸۹۹، لوئیس رنو و برادرانش مارسل و فرناند، کمپانی رنو را تاسیس کردند. لوئیس پیش از همکاری با دو برادرش که کسب و کار خانوادگی پدرشان را در زمینه تولیدات پارچه پیش می‌بردند، از مهندسان جوان و باهوشی کمک می‌گرفت که در زمینه طراحی و ساخت مدل‌های اولیه استعداد داشته و با تجربه بودند. لوئیس در کسب و کار پدرش نیز نقش داشت. او بخش طراحی و تولید را مدیریت می‌کرد، در حالی که برادرانش به زمینه‌های دیگر بیزینس رسیدگی می‌کردند. اولین ماشین رنو پیش از تاسیس رسمی کمپانی در سال ۱۸۹۸، به دوست پدر برادران رنو فروخته شد. این شرکت کوچک با سرعت زیادی پیشرفت کرد، تا جایی که توانست در سال ۱۹۰۲، خودش موتور مورد نیاز محصولاتش را طراحی و تولید کند. تا پیش از آن موتور محصولات از شرکتی به نام De Deion-Bouton خریداری می‌شد. محصولات این کارخانه نوپا در سال ۱۹۰۵، درست زمانی که یکی از محصولاتش برای راه اندازی خط تاکسیرانی خریداری شد، به مرحله تولید انبوه رسید. بعدها و در زمان جنگ جهانی اول، ارتش فرانسه برای جا به جایی نیروهای خود از این ماشین‌های رنو استفاده کرد. آن طور که به نظر می‌رسید، افتخارات این برند تمامی نداشت. در سال ۱۹۰۷، بخشی از خودروهای مورد نیاز خط تاکسیرانی فرانسه و لندن، توسط کمپانی رنو تامین می‌شد. در طی همان سال و سال بعد، این کمپانی به پرفروش‌ترین برند خارجی در نیویورک ایالات متحده آمریکا تبدیل شد. این حجم از موفقیت برای یک کمپانی ۹ ساله، آن هم فرای آب‌های سرزمین خودش واقعا چشم‌گیر بود. در سال ۱۹۰۸، با تولید بیش از ۳ هزار دستگاه ماشین سواری، این کمپانی به بزرگ‌ترین برند خودروسازی کشور خودش تبدیل شد.

قیمت روز ساندرو صفر و کارکرده

نام خودرومدلبر اساسقیمت بازار(تومان)قیمت روز ساندرو استپ وی
ساندرو‏، اتوماتیک1398 | سایپاقیمت روز بازار1.250,000,00خرید ساندرو استپ وی کارکرده
ساندرو استپ وی‏، اتوماتیک1398 | سایپاقیمت روز بازار1.300.000,000
ساندرو استپ وی‏، دنده ای1398 | سایپاقیمت روز بازار1.150,000,000

 

نیکبخت خودرو با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه خرید و فروش خودروهای وارداتی و داخلی مشغول به فعالیت بوده است. این مجموعه با ارائه انواع اتومبیل های داخلی و خارجی ، به عنوان یک منبع قوی و متخصص، بر امکانات و آپشن های خودروها تسط کامل داشته و از این حیث بهترین خودرو مورد نیازتان را بر مبنای سلیقه و بودجه مورد نظر به شما معرفی می کند . در ضمن نیکبخت خودرو شرکتی فعال در زمینه فروش خودرو کارکرده در کوتاهترین زمان ممکن است. همکاران متخصص ما ، طیف متنوعی از خودروهای بازار را تنها با یک بار مراجعه فروشنده به یکی از شعب پس از کارشناسی و تعیین قیمت در کمتر از ۱ ساعت از فروشنده ، خریداری کرده و تحویل آنی مبلغ خودرو و انتقال سند انجام می پذیرد . این شرکت به عنوان مرجعی مطمئن و پشتیبان ،فرآیند فروش خودرو را سریع تر، امنتر و شفافتر از آنچه تاکنون تجربه کرده اید، انجام میدهد. با نیکبخت خودرو فروش فوری خودرو را در کمترین زمان ممکن تجربه کنید.

شما فروشنده محترم ساندرو کارکرده جهت دریافت قیمت ساندرو کارکرده خود میتوانید با کارشناسان فروش ما تماس حاصل نمایید

 

تاریخچه پیدایش ساندرو

همانطورکه می‌دانید رنو ساندرو در ایران توسط پارس‌خودرو تولید می‌شود و فعلاً دو نسخه آن یعنی ساندرو اتوماتیک و ساندرو استپ وی روانه بازار شده است. با توجه به رنج قیمتی بسیار جذاب این خودرو، رنو ساندرو یکی از مدعیان سگمنت خودرو در بین چینی‌هایی همچون لیفان X50 و یا برلیانس H320 است. رنو ساندرو به یک پیشرانه ۱.۶ لیتری مجهز شده که دقیقاً همان پیشرانه رنو تندر ۹۰ است اما از نظر گیربکس عملکرد نسبتاً مناسبی دارد و می‌تواند ساندرو را از نظر یک خودروی هاچ‌بک شهری، خودرویی مناسب معرفی کرد. رنو ساندرو یکی از خودروهای اقتصادی و ارزان‌قیمت در بازارهای جهانی است که توسط داچیا، یکی از زیرمجموعه‌های رنو تولید می‌شود. این خودرو هاچبک روی پلتفرم ال ۹۰ ساخته شده،اما حدود ۲ سانتیمتر فاصله محوری کوتاه‌تری دارد.

از نظر ظاهری  طراحی بهتری از برادر صندوقدار خود پیدا کرده. تولید نسل اول ساندرو در ایران، سال ۹۸ به دلیل تحریم‌ها متوقف شد، در حالی که عرضه نسل سوم آن به بازارهای جهانی از سال ۲۰۲۰ میلادی (۱۳۹۹ شمسی) شروع شده و یکی از پرفروش‌ترین خودروها در اسپانیا و کشورهای شمال آفریقا است.

 

طراحی ظاهری ساندرو

در معرفی ابتدایی صحبت از لوگان و یا همان تندر شد که این خودرو از روی آن ساخته شده است. با این احتساب می توان المان های مشابه زیادی در آن ها دید. در واقع در معرفی ابتدایی از رنو ساندرو همیشه گفته می شود نسل جدیدی از تندر ارائه شده اما اگر به دقت نگاه کنید این دو خودرو از دو کلاس متفاوت اند. این تفاوت ها موجب شده طول ساندرو با طول لوگان فرق داشته باشد اما از نظر ارتفاع و عرض برای هر دو خودرو یک اندازه در نظر گرفته شده است.

طراحی داخلی رنو ساندرو

کابین رنو ساندرو

طراحی داخلی رنو ساندرو نیز به سبک قدیمی، ساده، یکدست و دلسرد کننده می باشد که این طراحی را نیز دقیقا در تندر ۹۰ شاهد هستیم. متاسفانه طراحی داخلی ساندرو، نقطه عطفی ندارد و بسیار ساده می باشد و این در حالی است که شاید در طول دهه اخیر، طراحی خوبی را شامل میشد، اما امروزه هیچ تعریفی را نمی توان برای آن ذکر کرد چرا که هم جنس پلاستیک کابین و هم قرارگیری دکمه های بالابر برقی شیشه ها بر روی کابین، کمی ناخوشایند هستند و نمی توان آنرا در زمره خودروهایی با کابین جذاب قرار داد.

مصرف سوخت رنو ساندرو

خودرو رنو ساندرو همان گونه که گفته شد، در لیست خودروهای مناسب شهری قرار دارد که دارای مصرف سوخت مناسب و مقرون به صرفه ای است و اگر شاخصه میزان مصرف سوخت برای شما بسیار مهم می باشد، بدون شک توصیه می شود این خودرو را در لیست خودروهای مدنظر خود قرار دهید و با در نظر گرفتن شاخصه های دیگر، آنرا بررسی کنید. مصرف سوخت ترکیبی خودرو ساندرو دنده ای ۶.۷ لیتر و نسخه اتومات ۸.۳ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر می باشد و از این رو در لیست خودروهایی با سوخت مقرون به صرفه قرار می گیرند.

رانندگی با ساندرو

قبل تر گفتیم که پلتفرم بکار گرفته شده در ساندرو، مشابه با تندر ۹۰، در محور جلو به سیستم تعلیق مستقل مک فرسون با بازوی جناقی و در عقب به میل پیچشی با مقطع H و فنر مارپیچ مجهز شده است. این مجموعه در کنار اصلاحاتی که نسبت به آنچه در تندر ۹۰ دیده ایم قابلیت های دینامیکی تقریباً بهتری را فراهم می کنند.

سیستم تعلیق ساندرو را به نوعی می توان ساخته شده برای جاده های ایران توصیف کرد. تنظیمات نرم و فاصله نسبتاً زیاد ۱۲ سانتی متری از کف زمین، واکنش تعلیق خودرو را نسبت به ناهمواری های سطح مسیر دلپذیر می کنند. در هنگام عبور از سرعتگیرها ساندرو هیچگاه مانند ۲۰۶ خشک برخورد نکرده و به اتاق ضربه وارد نمی کند. البته در کنار چنین حسنی ایراد بزرگ و نگران کننده ای وجود دارد؛ هندلینگ نامطمئن. به لطف دو مورد گفته شده بدنه ساندرو در پیچ های تند حرکات اضافه دارد، چسبندگی آن مناسب نیست و به طبع لذتی در راندن آن وجود ندارد. با توجه به نبود سیستمی مانند ESP در این ماشین  استفاده از تایرهای پهن تر ۱۹۵ و ۲۰۵ را پیشنهاد می کنیم که چسبندگی بیشتر را در کنار سنگین تر شدن سیستم فرمان به ارمغان می آورند، تاثیر مثبت آنها در ارتقا ظاهری نیز غیر قابل انکار است.شتاب گیری ساندرو چندان رضایت بخش نیست و این مسئله در نسخه گیربکس اتوماتیک بیستر حس می شود. در نسخه دستی به زحمت می توانید زیر ۱۲ ثانیه از ۰ به ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسید. گیربکس ۴ سرعته تیپ تیرونیک نیز این شرایط را بهتر نمی کند.

البته به لطف وجود سیستم تیپ ترونیک، با حرکت دادن دسته دنده به سمت خودتان و در حالت M، می توانید کمی تا قسمتی خود مختار شوید؛ گرچه همچنان در صورت رسیدن به حداکثر و حداقل دور موتور در هر ضریب دنده گیربکس خود به خود اقدام به تعویض می کند. از طرف دیگر گیربکس ساندرو بسیار روان عمل می کند.

مزایا و معایب ماشین ساندرو :

مزایای خودرو ساندرو

رقابت در میان کلاس های متوسط بالاس با ورود خودروهای چینی جدال در این رنج قیمت بالاس و این در حالی‌ است که محصولات چینی در بازار طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند ولی بسیاری از خریداران به دنبال خودروهای باکیفیت‌تر هستند. رنو یکی از شرکت‌های با سابقه در ایران بوده که در سالیان اخیر دستگاه‌های مناسبی را روانه بازار کرده است. رنو ساندرو یکی از محصولات این شرکت فرانسوی در بازار ایران است که شباهت‌های زیادی به تندر ۹۰ دارد. اگرچه این خودرو در برابر رقبای چینی خود آپشن‌های کمتری را در دسترس خریدار قرار می‌دهد ولی در بلندمدت عمر بالاتری دارد.

۱-کیفیت بالای مونتاژ

یکی دیگر از مواردی که در رابطه با یک خودرو مهم‌ محسوب می‌شود، کیفیت مونتاژ آن است. متاسفانه اتومبیل‌هایی که در ایران تولید می‌شوند با مشکلات فراوانی در خط تولید مواجه هستند که برای مثال می‌توان به وجود فضای خالی میان کاپوت و بدنه برخی خودروها اشاره کرد!

۲- ترمزهای قدرتمند

یکی دیگر از مواردی که باعث می‌شود خرید ساندرو را به شما پیشنهاد کنیم، ترمزهای قدرتمند آن است. در حالت کلی ترمز مورد استفاده در محصولات رنو از قدرت مناسبی برخوردار هستند که برای مثال می‌توان به رنو مگان مونتاژ ایران اشاره کرد. در حالی‌که قدرت ترمز رنو ساندرو همانند رنو مگان نیست ولی در برابر رقبا عملکرد قابل دفاعی را از خود نشان می‌دهد

۳- سواری راحت

رنو ساندرو سواری نرمی دارد که آن را تبدیل به انتخاب مناسبی برای خانواده‌ها می‌کند، البته باید این نکته رو در نظر گرفت که فضای داخلی آن از تندر ۹۰ کمتر است. در این محدوده قیمتی پژو ۲۰۷ که رقیب اصلی رنو ساندرو محسوب می‌شود سواری خشکی دارد و ماشین تا حدی می‌کوبد

معایب خودرو ساندرو

کیفیت پایین کابین: کیفیت فضای داخلی رنو ساندرو بی کیفیت و فاقد جذابیت است، اجزای داخلی از پلاستیک خشک استفاده شده و طراحی داخلی نیز به همان اندازه بی هیجان ساده و بی روح است.

کمبود امکانات رفاهی: فقر امکانات رفاهی در این خودرو بیداد می کند، تنظیم برقی آینه ها نهایت وجود امکانات رفاهی در این خودرو است.

مصرف سوخت بالا: رنو ساندرو اتوماتیک خودروی کم مصرفی نیست. در جاده حدود ۸.۵ لیتر در هر صد کیلومتر و در شهر حدود ۱۱ لیتر در صد کیلومتر مصرف سوخت خواهد داشت. این اعداد برای یک خودرو با موتور ۱.۶ لیتر در سال ۲۰۱۷ اعداد کمی نیستند.

شتاب ضعیف: ساندرو اتوماتیک شتاب ضعیفی دارد، شتاب صد کیلومتر این خودرو در تهران کمتر از ۱۵ ثانیه نیست در نتیجه می توان گفت شتاب اولیه این خودرو نسبتا خوب نیست، اگر چه کشش در دورهای بالا مناسب است.

هندلینگ نه چندان دلچسب: توقع پیچیدن پر سرعت در پیچ ها را با این خودرو نداشته باشید. ساندرو فاصله زیادی با زمین دارد و نرمی کمک ها هم مزید بر علت شده است که هندلینگ ضعیف شود. این قضیه در رنو ساندرو استپ وی که ارتفاع بیشتری دارد شدید تر است.

نسل های  تولید رنو ساندرو

نسل اول ساندرو

این هاچ‌بک پنج در بر روی پلتفرم لوگان طراحی و تولید شد. ساندرو دارای کاپوت و جلوپنجره رادیاتوری بود که کلاملاً با بدنه آن همخوانی داشت. رنوی برزیل، مدل استپ‌وی رنوساندرو که از کلاس خودروهای کلاس اوور است را چند ماه بعد از معرفی ساندروی معمولی به بازار عرضه کرد. این خودرو دارای موتور ۱.۶ لیتری ۱۶ سوپاپه بود.حتی اگر قیمت فروش ساندرو آن را در رده خودروهای مینی قرار دهد، این هاچ‌بک دارای صندوقی ۳۲۰ لیتری است که رقبایش به سختی می ‌توانند با آن رقابت کنند. صندلی‌های عقب در صورتی که جمع شوند، می‌توان حجم صندوق را تا ۱۲۰۰ لیتر افزایش داد.فضای داخلی ساندرو با یک داشبورد مدرن و کاربردی تجهیز شده؛ پنل درها از پلاستیک باکیفیت‌تر از پلاستیکی که برای لوگان استفاده می‌شد، ساخته شده‌است.

ارگونومی مناسب با تمامی کنترل‌هایی که دسترسی به آن‌ها آسان است، نقطه قوت ساندرو محسوب می‌شود. در این ماشین چندین گزینه برای انتخاب موتور وجود دارد:

  • موتور ۱.۴ لیتری با قدرت ۷۵ اسب بخار
  • موتور ۱.۶ لیتری با قدرت ۹۰ اسب بخار
  •  ۱.۵ لیتری با قدرت ۷۰ اسب بخار
  • موتور ۱.۵ لیتری با قدرت ۸۵ اسب بخار

درست است که این‌ها موتورهای خیلی قوی نیستند؛ ولی برای ترافیک داخل شهری و حتی مسیرهای طولانی‌تر نیز مناسب و کاربردی است.

نسل دوم رنوساندرو

برند مقرون به صرفه رنو، یعنی داچیا، سال ۲۰۱۲ دومین نسل از خودروی ساندرو را در نمایشگاه موتور پاریس رونمایی کرد؛ خودرویی که در کلاس خودروهای کوچک قرار می‌گرفت و برای شهرهای شلوغ ساخته شده بود. در همین سال نسل دوم مدل استپ‌وی ساندرو نیز تولید شد.ساندروی نسل دوم، هم هاچ‌بک و هم کراس اوور، یعنی استپ‌وی در کنار داستر در سال ۲۰۱۳ به بازار انگلستان راه یافتند. این خودروها جزو مقرون به صرفه‌ترین خودروهای بازار به شمار می‌رفتند.ساندروی نسل دوم به لحاظ ایمنی، توانست نسبت به نسل قبلی پیشرفت کند و این‌بار امتیاز ۴ ستاره از Euro NCAP دریافت کند.موتور نسل دوم صورت دیزلی بنزینی عرضه شد. موتور دیزلی با ظرفیت ۱.۶ لیتر و موتور بنزینی در ظرفیت‌های ۱.۲، ۱.۶ و ۲ لیتری در دسترس بود. جعبه دنده این نسل ۵ سرعته دستی، ۴ سرعته اتوماتیک و ۵ سرعته اتوماتیک بود. مدل استپ‌وی ساندرو نسل دو، نسبت به نسل قبل از نظر ارتفاع کمی بلندتر بود.

ساندرو نسل سوم

ساندروی نسل سوم در سال ۲۰۲۰ رونمایی شد. این خودرو بر روی پلتفرم رنو کلیو ۵ طراحی و ساخته شده است. این نسل از رنو ساندرو با موتورهای سه سیلندری متفاوت در دسترس است. اولین موتور آن یک موتور ۱ لیتری تنفس طبیعی با قدرت ۶۵ اسب بخار و جعبه دنده ۵ سرعته دستی بود. موتور بعدی ۱ لیتری توربوشارژ با توان ۹۰ اسب بخار است که به صورت جعبه دنده دستی ۶ سرعته و هم به صورت CVT عرضه می‌شود. قدرتمندترین موتور هم TCe دو گانه‌سوز است که توان ۱۰۰ اسب بخار دارد و مجهز به جعبه دنده دستی ۶ سرعته است.خودروهای این نسل دارای فضای بیشتری برای جای پای سرنشینان عقب هستند. علاوه بر این، مدل‌های ارزان‌تر این خودرو، سیستم مالتی مدیا دارند که از گوشی هوشمند هم پشتیبانی می‌کند. مدل‌هایی که قیمت بالاتری دارند دارای نمایشگر ۸ اینچی لمسی هستند که اندروید آوتو و کارپلی اپل را پشتیبانی می‌کنند.

 

تفاوت رنو ساندرو دنده ای و اتوماتیک

رنو ساندرو در دو مدل دنده ای و اتوماتیک تولید شده است که تفاوت هایی میان این دو اتومبیل وجود دارد. از مهم ترین تفاوت های این دو خودرو می توان به مصرف سوخت، آینه های جانبی و دستگیره های همرنگ بدنه، دکمه لغزش خودرو در جاده های لغزنده اشاره کرد که تمامی این آپشن ها در نسخه اتوماتیک وجود دارند و اما در نسخه دستی خبری از این آپشن ها نیست.

مشخصات فنی

کارخانه سازنده رنو
کشور تولید کننده ایران
نام و مدل خودرو رنو ساندرو اتوماتیک
نمایندگی فروش در ایران سایپا

وزن و مشخصات بدنه

کلاس بدنه هاچ بک
کلاس اتومبیل B Segment
ابعاد(طول*عرض*ارتفاع)میلیمتر
فاصله دو محور
وزن ۱۱۴۶ کیلوگرم
تعداد فضای سرنشینان ۵
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو ۱۸۵/۶۵ R 15
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب ۱۸۵/۶۵ R 15

مشخصات موتور ساندرو

حجم موتور ۱۵۹۸ cc
نوع موتور بنزین سوز
تعداد سیلندرها ۴
تعداد سوپاپ ها ۱۶
آرایش قرار گیری سیلندرها خطی مستقیم
محل قرار گیری موتور موتور جلو
سیستم سوخت رسانی انژکتور چند نقطه ای
ظرفیت باک ۵۰ لیتر
حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار) ۱۰۵ اسب بخار در ۵۷۵۰ دور در دقیقه
حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر) ۱۴۰ نیوتن متر در ۳۷۵۰ دور در دقیقه

مشخصات جعبه دنده

نوع جعبه دنده جعبه دنده اتوماتیک
تعداد دنده (جلو) ۴
محور محرک دیفرانسیل جلو

مشخصات فنی سیستم تعلیق و فرمان

نوع سیستم تعلیق
تعلیق جلو مستقل مک فرسون با بازوی جناقی
تعلیق عقب مدل پیچشی با مقطع H و فنر مارپیچ
کمک فنرهای جلو
کمک فنرهای عقب
نوع سیستم فرمان دنده شانه ای ، تقویت کننده هیدرولیکی

مشخصات فنی سیستم ترمز ها

نوع سیستم ترمز
نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو دیسکی تهویه شونده
نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب کاسه ای

عملکرد فنی خودرو

حداکثر سرعت ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت
شتاب ۰ الی ۱۰۰ (برحسب ثانیه) ۱۱.۵ ثانیه
مصرف سوخت شهری ۹.۴ لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت جاده ایی ۵.۵ لیتر در هر صد کیلومتر
سیکل ترکیبی مصرف سوخت ۸.۳ لیتر در هر صد کیلومتر
استاندارد آلایندگی یورو۴
استاندارد ایمنی
ستاره ایمنی از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا EURONCAP 3

امکانات ایمنی،رفاهی و آپشن ها 

کیسه های هوا ( نوع و تعداد ) کیسه هوای راننده – کیسه هوای سرنشین جلو بهمراه سوئیچ غیرفعال نمودن
سیستم های پایداری و کمک راننده ترمز ضدقفل ABS بهمراه توزیع الکترونیکی ترمز
سیستم های امنیتی و حفاظتی سیستم ضد سرقت (Immobilizer) – کمربند ایمنی سه نقطه ای برای سرنشین های ردیف عقب
سیستم فرمان و هدایت پذیری
نوع غربیلک
سیستمهای تهویه مطبوع کنترل دستی
سیستم صوتی و تصویری کنترل سیستم صوتی زیر فرمان – سیستم صوتی (رادیو + سی دی (پخش فشرده)+USB+4 بلندگو)
سیستمهای مولتی مدیا کامپیوتر اطلاعات سفر
سیستم صندلیهای جلو پشت سری بالشتی ردیف جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع
سیستم صندلیهای عقب
سیستم آیینه ها آینه های جانبی برقی مجهز بهمراه گرمکن – آینه های جانبی همرنگ بدنه
سیستم شیشه ها شیشه بالابر برقی جلو و عقب – برف پاک کن و شیشه شور عقب به همراه مه زدا
سیستم های سقف
سیستم روشنایی جلو چراغ مه شکن جلو
سیستم روشنایی عقب
سنسورهای پیش فعال
سیستم های کمک رانندگی
سایر تجهیزات

محدوده گارانتی 

محدوده گارانتی ۲ سال یا ۴۰۰۰۰ کیلومتر

 

 

مطالعه بیشتر  خرید و فروش هیوندای آزرا کارکرده و صفر+قیمت روز هیوندای آزرا کارکرده وصفر

نوشته های مشابه