خرید و فروش چانگان cs35 کارکرده و صفر + قیمت روز چانگان cs35
خرید و فروش چانگان cs35 کارکرده و صفر در نیکبخت خودرو
[public_cars brand=”چانگان” model=”cs35″]
چانگان اتومبیل، یک شرکت دولتی چینی است که در زمینه تولید خودروهای سواری، مینی ونها، ونهای تجاری و کامیونهای سبک فعالیت میکند. دفتر مرکزی این شرکت در شهر چونگ کینگ واقع شده است.خودروهای سواری این شرکت تحت عنوان چانگان طراحی، تولید و عرضه میشوند. البته تولید خودروهای فورد و مزدا برای عرضه در چین نیز توسط خودروسازی چانگان صورت میگیرد. این خودروساز در حوزه خودروهای شاسیبلند نیز فعالیت دارد و این کار را به صورت مشترک با شرکت و ایویز و با نام لندویند انجام میدهد.
چانگان با تولید سالانه حدود ۳ میلیون دستگاه خودرو، در کنار شرکتهای سایک موتور، فاو گروپ و دانگ فنگ موتور یکی از چهار خودروساز بزرگ چین محسوب میشود. سالانه حدود ۱.۴ میلیون دستگاه از محصولات این شرکت به فروش میروند که از این نظر دومین خودروساز محبوب چینیها است.
نیکبخت خودرو با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه خرید و فروش خودروهای وارداتی و داخلی مشغول به فعالیت بوده است. این مجموعه با ارائه انواع اتومبیل های داخلی و خارجی ، به عنوان یک منبع قوی و متخصص، بر امکانات و آپشن های خودروها تسط کامل داشته و از این حیث بهترین خودرو مورد نیازتان را بر مبنای سلیقه و بودجه مورد نظر به شما معرفی می کند . در ضمن نیکبخت خودرو شرکتی فعال در زمینه فروش خودرو کارکرده در کوتاهترین زمان ممکن است. همکاران متخصص ما ، طیف متنوعی از خودروهای بازار را تنها با یک بار مراجعه فروشنده به یکی از شعب پس از کارشناسی و تعیین قیمت در کمتر از ۱ ساعت از فروشنده ، خریداری کرده و تحویل آنی مبلغ خودرو و انتقال سند انجام می پذیرد . این شرکت به عنوان مرجعی مطمئن و پشتیبان ،فرآیند فروش خودرو را سریع تر، امنتر و شفافتر از آنچه تاکنون تجربه کرده اید، انجام میدهد. با نیکبخت خودرو فروش فوری خودرو را در کمترین زمان ممکن تجربه کنید.
قیمت روز چانگان cs35 کارکرده و صفر
نام خودرو | مدل | بر اساس | قیمت بازار(تومان) |
---|---|---|---|
CS 35 (مونتاژ) | 1398 | سایپا | قیمت روز بازار | 950,000,000 |
فروش مناسب چانگان CS35 در بازار چین و کسب جایگاه نهم توسط این خودرو، نظر مسئولان سایپا را برای انعقاد قرارداد و عرضه این محصول شرقی به کشورمان جلب نمود تا این کراساوور کامپکت پس از یک دوره واردات مستقیم، در سایت کاشان سایپا شروع به مونتاژ گردد. چانگان CS35 به لطف طراحی مناسب، استهلاک منطقی و پشتیبانی گروه خودروسازی سایپا توانست آمار فروش مطلوبی را در بازار ایران تجربه کند و با کمترین حاشیه به عنوان یک کراساوور نسبتاً ارزان و مردمی شناخته شود، اما شروع تحریم های صنعت خودروسازی باعث شد تا خیلی زود یعنی در سال ۱۳۹۸ همکاری سایپا و چانگان به پایان برسد و به دنبال آن تولید CS35 متوقف گردد. متاسفانه علیرغم عدم عرضه نسخههای جدید، شاهد افزایش قیمت نمونههای صفرکیلومتر باقیمانده CS35 هستیم که با توجه به حضور رقبای تولید روز، این گرانی چندان منطقی به نظر نمیرسد. البته رضایت نسبی مالکین باعث شده که محصول محبوب چانگان علیرغم ترک بازارمان همچنان طرفداران خاص خودش داشته باشد اما افزایش قیمتهای اخیر، کار فروش ماشین در بازار دستدومها را مقداری دشوارتر از قبل نموده است.
چانگان CS35 نخستین بار در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۱۲ به معرض دید عموم گذاشته شد و از اکتبر همان سال روانه بازار شد. این کراس اوور جمع و جور که پیش از عرضه رسمی با نام S101 نیز شناخته میشد، ابتدا در سال ۱۳۹۳ و به صورت تمام وارداتی توسط سایپا به دست مشتریان ایرانی رسید.
قیمت بسیار بالا به علاوه کمبود قطعات یدکی و مشکلات خدمات پس از فروش این خودرو سبب ایجاد دغدغه و دردسرهای فراوانی برای مشتریان و خریداران نسخه وارداتی چانگان سی اس ۳۵ شد. با این حال شرکت سایپا در یک تصمیم هوشمندانه ضمن کاهش قیمت این محصول، خط مونتاژ آن را در سایت سایپا کاشان از پاییز ۱۳۹۵ به راه انداخت.
بدین ترتیب مشتریان ایرانی که در ابتدا روی چندان خوشی به کراس اوور جمع و جور چینی نشان نداده بودند، برای تصاحب این خودروی نه چندان گرانقیمت، بیش از پیش ترغیب شدند و رفته رفته میزان فروش چانگان CS35 در ایران افزایش یافت. در ادامه چانگان سی اس ۳۵ از لحاظ ظاهری، کابین، مشخصات فنی و وضعیت فروش در بازار ایران مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
طراحی ظاهری چانگان CS 35
چانگان CS35 برخلاف بسیاری از خودروهای اقتصادی چینی از ظاهری ساده و در عین حال هماهنگ بهره میبرد. در واقع چانگان برای ساخت CS35 موفق شده به بهترین شکل از عنصر سادگی برای تعریف زیبایی استفاده نماید و با کمترین حجمدهی اغراقآمیز و بزککاریغیر ضروری، طرحی پخته را به تصویر کِشد. خطوط سیال بکار رفته در جایجای بدنه، حس پویایی را در ذهن بیننده تداعی میکنند و ابعاد منطقی جلوچنجره، چراغها و سایر قطعات باعث شده که تناسب اندام خودرو در تمامی زوایا حفظ گردد؛ هرچند بهتر بود که سایز چرخها اندکی بزرگتر در نظر گرفته میشد. در این بین نباید از فرم عضلانی گلگیرها و سپرهای اسپرت ماشین هم غافل شد چراکه همین موارد به کمک اِلمانهای آفرودی موجود توانستهاند ظاهر محصول نهایی را به کراساوورهای اسپرت واقعی نزدیک نمایند. البته در سالهای اخیر خودروهای جدیدتر و زیباتری به بازارمان معرفی شدهاند که کار را برای نماینده چانگان دشوار نمودهاند اما با این حال همچنان میشود از طراحی CS35 به عنوان یکی از نقاط قوت ماشین یاد نمود.
طراحی کابین چانگان CS 35
در داخل کابین طراحان چانگان سعی نمودهاند با ترکیب شاخصههای فانتزی با اِلمانهای قدرتی، تمامی سلایق را راضی نگاه دارند. مثلاً نشانگرهای اسپرت پشتآمپر در ترکیب با فرمان سهشاخه و خطوط مواج داخلی، ترکیبی مدرن و ظریف را پدید آوردهاند اما همزمان دریچههای درشت و نسبتاً زمخت تهویه در کنار کنسول برآمده مرکزی، حس قدرت را در ذهن ایجاد میکنند. خلاصه هدف هرآنچه که بوده ترکیب نهایی مناسب از کار درآمده و میشود از دیزاین داخلی CS35 که با الهام گیری از محصولات فورد ترسیم شده ابراز رضایت نمود.
از لحاظ فضاسازی هم اوضاع به نسبت ابعاد بدنه قابل قبول است و ۴ سرنشین بزرگسال، سواری نسبتاً راحتی را داخل ماشین تجربه خواهند نمود، هرچند برای دستیابی به این فضا مقداری از گنجایش صندوق عقب کاسته شده است. ضمناً ارگونومی قطعات و سطح دسترسی به ادوات نیز مناسب به نظر میرسد و اگر کمبود برخی از آپشنها را در نظر نگیریم میتوانیم از حضور در اتاق CS35 لذت ببریم.
مشخصات چانگان CS35
با گشودن درب موتور چانگان CS35 با یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ DOHC به حجم ۱.۶ لیتر روبرو میشویم. این موتور از نوع تنفسطبیعی است و در بهترین حالت میتواند ۱۱۳ اسب بخار قدرت (دور موتور ۶۰۰۰) و ۱۶۰ نیوتنمتر گشتاور (دور موتور ۴۰۰۰) تولید نماید. این اعداد شاید در نگاه اول چندان جالب به نظر نرسند اما با در نظر گرفتن وزن نسبتاً سبک ۱۲۹۰ کیلوگرمی (نسخه دندهای ۲۰ کیلو سبکتر است) و نگاهی به رقبای این سطح از بازار، نمیشود خیلی به این مورد خرده گرفت. فقط اینکه گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک CS35 ساختاری قدیمی دارد و بخشی از نیروی حاصل از موتور را هدر میدهد و به همین جهت عملکرد ماشین در شتابگیری ناگهانی و کشش در سربالاییهای شدید کاملاً متوسط ارزیابی میگردد. البته اگر خیلی به شتاب اهمیت میدهید نسخه ۵ سرعته دستی (که تیراژ تولید کمتری داشته) بیشتر مناسب حالتان خواهد بود اما نمونه اتوماتیک هم برای رانندگی عادی مشکلی ایجاد نخواهد ساخت.
امکانات چانگان CS35 | |
ترمز و پایداری | ترمزهای دیسکی در جلو و عقب – سیستمهای ESP، TCS و HBA – ABS – EBD |
کیسه هوا | کیسه هوای سرنشینان جلو – کیسه هوای جانبی – مجموعاً ۴ کیسه هوا |
سیستم صوتی | سیستم صوتی مجهز به رادیو و قابلیت پخش CD و با قابلیت پخش MP3 وپورت USB – مجهز به ۶ بلندگو |
دیگر تجهیزات | رینگ ۱۷ اینچی آلومینیومی – سانروف – کروز کنترل – مجهز به سیستم ضد سرقت (Immobilizer) – کامپیوتر اطلاعات سفر – صندلی چرمی – قابلیت تنظیم صندلی راننده در ۶ جهت – سنسور پارک دنده عقب – هشدار دهنده بسته نبودن کمربند ایمنی – دکمه های تنظیم بر روی فرمان/ قابلیت تنظیم ارتفاع – چراغهای جلو هالوژن با قابلیت تنظیم ارتفاع – شیشه بالابر برقی – جلو و عقب – چراغ مه شکن عقب – زیر آرنجی مرکزی عقب – سیستم تهویه مطبوع – آینه های جانبی برقی مجهز به چراغ راهنما – آینه های جانبی با قابلیت تاشو برقی – کمربندهای ایمنی مجهز به سیستم پیش کشنده و قابل تنظیم ارتفاع – ریموت کنترل تاشو – قفل مرکزی – گرمکن شیشه عقب – چراغ مطالعه – ریموت کنترل – برف پاک کن عقب |
امکانات و تجهیزات چانگان CS35
چانگان CS35 از نظر سطح امکانات در دو تیپ پایه (دندهای) و فول (اتوماتیک) به بازار معرفی شد که البته نسخه دندهای خیلی زود از چرخه عرضه خارج گردید و در نتیجه اکثر نسخههای موجود در بازار از نوع اتوماتیک میباشند. داخل این محصول امکاناتی نظیر: سانروف، کروزکنترل، کامپیوتر سفری، سنسور دنده عقب، فرمان برقی مجهز به کلیدهای کنترلی، شیشهها و آینههای برقی، مهشکنهای جلو و عقب، سنسور نور و روکشهای چرمی کار شده که امکانات متوسطی برای این سطح قیمتی محسوب میشوند. مثلاً تهویه مطبوع CS35 از نوع ساده و دستی است و نمایشگر مرکزی هم بصورت سفارشی (آپشن) به ماشین اضافه میگردد. در بخش ایمنی گزینههایی نظیر کیسه هوای جلو و جانبی (جمعاً ۴ عدد) و ترمزهای مجهز به ABS, EBD, BAS مشاهده میشوند که از یک جهت بدلیل وجود کیسههوای جانبی باید امتیاز ویژهای به چانگان اعطا کرد و از طرف دیگر بواسطه عدم وجود کنترل کشش و پایداری هوشمند، میتوان از این محصول گلایهمند بود.
رقبای چانگان CS35 در بازار
رنو ساندرو استپوی، ام وی ام X22 و جک S3 از جمله جدیترین رقبای چانگان CS35 در بازار داخل به حساب میآیند. در این بین رنو ساندرو از نظر اعتبار برند، استهلاک و هزینههای نگهداری یکی از بهترین انتخابهاست اما بواسطه طراحی بسیار ساده و معمولی، کابین زمخت و کمبود آپشنهای جانبی شاید جذابیت کمتری از نماینده چانگان داشته باشد. ام وی ام X22 نیز ظاهر زیبایی دارد و با آپشنهای بیشتر و قیمت ارزانتر، رقیب شایستهای نشان میدهد، ولی CS35 از نظر فضای داخلی و قدرت موتور برتریهایی به نماینده چری دارد و با توجه به کسب ۴ ستاره ایمنی CNCAP، ایمنتر از X22 به نظر میرسد. با گذر از این رقبا به جدیترین حریف یعنی جک S3 میرسیم. خودرویی که هر چند از نظر طراحی، اصول هارمونی را رعایت نکرده، مصرف سوخت بیشتری دارد و روی کاغذ هم اندکی ضعیفتر از CS35 به نظر میرسد اما بدلیل هماهنگی بهتر میان موتور و گیربکس میتواند شتاب قابل قبولی ارائه کند و با آپشنهای بیشتر و بازار دست دوم بهتر، نظرات بسیاری را به خود جلب نماید. ضمناً نماینده جک، ماشین جادارتری است و کابین و صندوق بزرگتری در اختیار خانوادهها قرار میدهد. از نظر امنیت اما نمیشود یکی را کاملاً برتر از دیگری دانست. جک S3 یک ستاره ایمنی بیشتر از CS35 بدست آورده اما بدلیل حذف ایربگهای جانبی در نسخههای وطنی مقداری از اعتبار این برتری خدشهدار شده است. با توجه به افزایش قیمت جدید چانگان CS35 اکنون رقبای دیگری نظیر ام وی ام X33s نیز به لیست رقبای حاضر اضافه میگردند. نماینده امویام با پیشرانه قدرتمندتر ۲ لیتری و ظاهر نسبتاً بهروز خود رقیب سرسختی به نظر میرسد، بخصوص که مدلهای تولید روز این محصول در بازار با قیمتی مشابه CS35 صفرکیلومتر تولید دو سال قبل ارزشگذاری شدهاند. البته عملکرد نه چندان عالی گیربکس CVT و وزن سنگینتر X33s باعث شده که بخشی از برتریهای قدرت ماشین کمرنگ شود اما با این حال هنوز هم حدود ۲۶ اسببخار قدرت و ۲۰ نیوتنمتر گشتاور بیشتر، چیزی نیست که بتوان به راحتی از آن عبور کرد. ضمن اینکه X33s از امکانات رفاهی بیشتری هم بهره میبرد. با این حال CS35 به لطف ایمنی مقداری بالاتر، ایربگهای بیشتر، هندلینگ اندکی بهتر و مصرف سوخت کمتر همچنان طرفداران خاص خودش را خواهد داشت.
مزایا و معایب چانگان CS35
مزایا |
|
معایب |
|
مشخصات فنی |
|
موتور | ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه |
حجم موتور | ۱۵۹۸ سی سی |
تنفس موتور | تنفس طبیعی |
انتقال نیرو | دیفرانسیل جلو |
حداکثر قدرت | ۱۲۳ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه |
حداکثر گشتاور | ۱۶۰ نیوتن متر در ۴۰۰۰ دور در دقیقه |
جعبه دنده | ۴ سرعته خودکار |
شتاب ۰ تا ۱۰۰ | ۱۵ ثانیه |
حداکثر سرعت | ۱۸۰ کیلومتر در ساعت |
وزن | ۱۲۹۰ کیلوگرم |
اندازه (میلیمتر) | ۴۱۶۰ طول – ۱۸۱۰ عرض – ۱۶۷۰ ارتفاع |
فاصله بین دو محور | ۲۵۶۰ میلیمتر |
مصرف سوخت و استانداردها |
|
مصرف سوخت داخل شهر | ۱۵ لیتر در هر صد کیلومتر |
مصرف سوخت خارج از شهر | ۵.۸ لیتر در هر صد کیلومتر |
مصرف سوخت ترکیبی | ۷.۲ لیتر در هر صد کیلومتر |
حجم باک | ۵۲ لیتر |
استاندارد آلایندگی | یورو ۴ |
میزان تولید CO2 | – گرم در هر کیلومتر |
استاندارد امنیت |