خرید و فروش خودرورنو

خرید و فروش ال ۹۰ کارکرده و صفر + قیمت روز ال نود

فروش ال نود کارکرده و صفر در نیکبخت خودرو

[public_cars brand=”رنو” model=”L 90″]

ایران خودرو (یا IKCO) بزرگترین شرکت خودروسازی کشور است که در مرداد ماه سال ۱۳۴۱ توسط برادران خیامی تاسیس شد. ایران خودرو که در ابتدا «ایران ناسیونال» نام داشت، فعالیت خود را با تولید اتوبوس آغاز کرد و به مرور، با گسترش فعالیت‌های خود و عقد قرارداد با خودروسازان خارچی توانست کار تولید و مونتاژ خودرو را در ایران آغاز کند. خودروی ال ۹۰ یکی از محصولات پرفروش در ایران میباشد

قیمت روز ال نود کارکرده و صفر

نام خودرومدلبر اساسقیمت بازار(تومان)قیمت روز ال 90
ال 90 ‏، E21398 | بارینگ آلومینیومی - ایران خودروقیمت روز بازار950,000,000خرید ال 90 کارکرده
ال 90 ‏، پلاس اتوماتیک1398 | با رینگ فولادی - ایران خودروقیمت روز بازار1.150,000,000
ال 90 ‏، پلاس دنده ای1398 | با رینگ آلومینیومی، سی دی پلیر - ای...قیمت روز بازار950,000,000

خرید خودرو از نیکبخت خودرو با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه خرید و فروش خودروهای وارداتی و داخلی مشغول به فعالیت بوده است و با خیال آسوده می توانید بر اساس بودجه خود ماشین مورد نظر را خریداری نمایید. این مجموعه با ارائه انواع اتومبیل های داخلی و خارجی ، به عنوان یک منبع قوی و متخصص، بر امکانات و آپشن های خودروها تسلط کامل داشته و از این حیث بهترین خودرو مورد نیازتان را بر مبنای سلیقه و بودجه مورد نظر به شما معرفی می کند .

در ضمن نیکبخت خودرو شرکتی فعال در زمینه فروش خودروهای کارکرده در کوتاهترین زمان ممکن است. همکاران متخصص ما ، طیف متنوعی از خودروهای بازار را تنها با یک بار مراجعه فروشنده به یکی از شعب پس از کارشناسی و تعیین قیمت در کمتر از ۱ ساعت از فروشنده ، خریداری کرده و تحویل آنی مبلغ خودرو و انتقال سند انجام می پذیرد . این شرکت به عنوان مرجعی مطمئن و پشتیبان ،فرآیند فروش خودرو را سریع تر، امنتر و شفافتر از آنچه تاکنون تجربه کرده اید، انجام میدهد.

شما فروشنده محترم ال نود کارکرده جهت دریافت قیمت ال نود کارکرده خود میتوانید با کارشناسان فروش ما تماس حاصل نمایید، همچنین می توانید برای فروش فوری خودرو  خود به سایت نبکبخت خودرو مراجعه کنید.

معرفی ال ۹۰

رنو ال ۹۰ (L90)، با نام دقیق‌تر داچیا لوگان، یک خودرو کامپکت کاملا اقتصادی است که از سال ۲۰۰۴ توسط زیرشاخه رومانیایی کمپانی رنو، به تولید رسید. مسئولان وقت شرکت رنو پس از آن که فروش بالای محصولات قدیمی شرکت لادا را در روسیه مشاهده کردند، فهمیدند که نیاز به یک محصول ارزان قیمت ویژه بازار کشورهای در حال توسعه و مجامع فقیرتر دارند. از این جا بود که ایده اولیه تولید ال ۹۰ در ذهن گردانندگان رنو فرانسه شکل گرفت.

این محصول تاکنون در دو نسل به دست مشتریان ‌المللی رسیده و در قالب بدنه‌های سدان، استیشن واگن، ناچبک یا پیکاپ نیز در دسترس بوده است. رنو ال ۹۰ که با نام ال ۹۰ در ایران شناخته می‌شود، به دلیل قیمت نسبتا پایین قرار بود تا به عنوان جایگزین خودرو پیکان در خطوط تولید ایران‌خودرو و البته سایپا قرار بگیرد که البته هرگز این چنین نشد؛ چرا که پس از سال ۸۶ و ورود ال ۹۰ به بازار ایران، این محصول رفته رفته مورد توجه روز افزون مشتریان قرار گرفت و با توجه به کیفیت فنی برتر آن نسبت به محصولات مشابه، توانست قشر نسبتا وسیعی از خریداران را به سوی خود بکشاند؛

بنابراین قیمت آن نیز به تدریج بالاتر از بسیاری محصولات داخلی قرار گرفت و امروز به عنوان یکی از گرانترین تولیدات داخلی در بازار کشورمان حضور دارد. مشتقات این خودرو نظیر پارس تندر (تولید شده توسط پارس خودرو)، تندر پلاس (ایران خودرو)، رنو ساندرو و ساندرو استپ وی نیز جزو گرانترین خودروهای اقتصادی تولید داخل محسوب می‌شوند.

قیمت ال نود در بازار ایران چگونه است

در ایران قیمت ماشین همواره با کاهش و افزایش های زیادی همراه بوده است، ال نود  از جمله خودروهایی است که طرفداران زیادی چه ال نود صفر و مخصوصا ال نود کارکرده دارد، با توجه با شرایط نرخ دلار در بازار آزاد و مشاهدات اقتصادی از قیمت خودرو در بازار حاکی از آن است که قیمت ال نود در بازار ایران افزایشی می باشد.

طبق اطلاعات دریافتی از کارشناسان و متصدیان معتبر بازار خودرو کشور، قیمت ال نود رشد صعودی دارد. از آنجایی که این خودرو طرفداران زیادی در ایران دارد، اگر کسی قصد خرید ال نود را دارد باید با توجه به افزایش هر روزه دلار هرچه سریع تر برای خرید اقدام کند.

بررسی اجمالی ال ۹۰

درست است که ال ۹۰ هیچ بویی از ظرافت و زیبایی نبرده و با پلاسیتک‌های خشک کابین و صندلی‌های نیمکت‌مانند و آپشن‌های حداقلی، حس چندان خوشایندی به سرنشینان منتقل نمیکند اما با این حال ویژگی‌هایی دارد که آنرا قابل احترام میکند. در واقع سوال اصلی این است که چطور خودرویی با این همه ویژگی منفی موفق شده این تعداد طرفدار برای خودش دست و پا کند و پاسخ این سوال در یک واژه ساده یعنی “کیفیت” خلاصه میشود.

البته اینجا منظور ما از کیفیت استفاده از چرم و جیر و چوب و اینجور چیزها نیست بلکه داریم در مورد کیفیت فنی و استهلاک پایین قطعات صحبت میکنیم؛ پارامتر مهمی که تندر را به یک خودرو قابل اعتماد یا شاید حتی قابل اعتمادترین گزینه رده قیمتی خودش تبدیل کرده است. البته این ماشین با توجه به مرکز ثقل بالا و تعلیق ساده‌ای که دارد از هندلینگ چندان مطلوبی بهره نمیبرد اما به لطف بهره‌مندی از یک پیشرانه ۱.۶ لیتری نسبتاً قدرتمند، شتاب مناسبی را در کنار مصرف سوخت منطقی به شما هدیه خواهد کرد تا کمبودی در شهر و جاده احساس نکنید.

اتاق و صندوق جادار ماشین هم برای استفاده‌های خانوادگی مناسب به نظر میرسند و با توجه به شبکه خدماتی گسترده و بازار دست دوم بسیار خوب ماشین، نگرانی از بابت قطعات یدکی و فروش خودرو وجود ندارد. از نظر کیفیت سواری و ترمزها نیز با اینکه شرایط ماشین ایده‌آل نیست اما شما را تا حدود زیادی راضی نگاه میدارد. همچنین لوگان موفق شده در سال ۲۰۰۵ سه ستاره از موسسه معتبر تست تصادف اروپا Euro-NCAP بدست آورد که نشان از ساختار مستحکم شاسی و ستون‌ها دارد.

طراحی بدنه و ظاهر

با اینکه باطن هر کسی مهمتر از ظاهر اوست اما بیایید از تغییرات ظاهری شروع کنیم؛ ال ۹۰ صاحب سپرهایی جدید و البته همرنگ بدنه شده است تا یکپارچگی ظاهری بیشتری داشته باشد. مهندسین رنو در طراحی سپرها کمی بیشتر از خطوط منحنی استفاده کرده‌اند. طراحی محل قرارگیری چراغ‌های مه‌شکن جلو هم در ال ۹۰ تغییر کرده‌است و کشیده‌تر شده‌است و در ضمن هارمونی رنگ مشکی آن با پنجره مشبک پایینی سپر بیشتر شده‌است.

این تغییرات به سپر عقب هم سرایت کرده است؛ دو چراغ شبرنگ هم به قسمت پایینی سپر اضافه شده‌است، همچنین یک نواری کرومی زیبا نیز در قسمت بالایی سپر عقب طراحی آن را چشم نوازتر کرده‌است. چراغ‌های عقب رنو ال ۹۰ نیز تغییر کرده‌است و به زبان طراحی دیگر خودروهای رنو نزدیک و کمی عمودی تر شده‌است. همچنین چراغ حرکت با دنده عقب نیز دوتایی شده‌است. چراغ‌های عقب ال نود نیز تغییر کرده‌است و به زبان طراحی دیگر خودروهای رنو نزدیک و کمی عمودی تر شده‌است.

همچنین چراغ حرکت با دنده عقب نیز دوتایی شده‌است.دستگیره‌های درهای ال ۹۰ و همچنین زه‌های روی درها نیز همرنگ بدنه شده‌است تا با یک طراحی به روز و یکپارچه طرف باشیم. در کنار این‌ها بد نیست بدانید که آینه‌های جانبی ال نود در طراحی جدید بزرگ‌تر و همچنین همرنگ بدنه شده‌اند. در صندوق عقب این خودرو نیز دچار تغییراتی شده‌است تا مطمئن شوید ما تمام تلاش خود را برای بهبود ظاهر محصولاتمان انجام می‌دهیم.

بررسی طراحی کابین

داخل کابین ال ۹۰ با فضایی مملو از پلاستیک‌های خشک و ادوات زمخت مواجه میشویم که در برابر رقبای چینی (مثل جک J4) یا حتی داخلی (نظیر دنا پلاس)، هیچ حرفی برای گفتن ندارد. بخصوص که کمبود آپشن‌های رفاهی باعث شده قدیمی بودن کابین بیشتر هم به چشم آید. صندلی‌ها نیز بویژه در قسمت عقبی حالتی نمیکت‌مانند دارند و با ارگونومی بدن انسان چندان سازگار نیستند. اما در کنار این نکات منفی، اینجا ویژگی‌های مثبت زیادی هم دیده میشود.

مثلاً برای تمامی سرنشینان فضای پا و سر کافی در نظر گرفته شده که این ویژگی در کنار صندوق عقب بزرگ اتومبیل، تندر را به گزینه‌ای مناسب برای استفاده‌های خانوادگی تبدیل نموده. از اینها مهمتر اینکه خیالمان راحت است که قطعات به ظاهر خشک و خشن ماشین، به این زودی‌ها قصد خراب شدن یا افت کیفی را ندارند و برای سالیان طولانی بدون سر و صدای اضافه به وظایفشان عمل خواهند نمود.

البته دید پشت سر تندر چندان جالب نیست اما به لطف شیشه‌های بزرگ و زوایای جعبه‌ای بدنه، راننده حس تسلط خوبی به جلو و طرفین دارد. در یک جمله خلاصه میتوان گفت که کابین تندر، زیبایی خاصی ندارد اما کاربردی طراحی شده است.

معایب اتومبیل ال نود

طراحی نامناسب و قدیمی ال نود

این خودرو طراحی بسیار ساده و خط‌کشی شده‌ای دارد. در طراحی این خودرو خبری از خم‌ها و همچنین ظرافت‌های طراحی اروپایی وجود ندارد. در جلو و عقب خودرو با چراغ‌های بزرگ و ساده‌ روبه‌رو هستید که البته از کارکرد نسبتاً مناسبی برخوردار هستند. به‌طورکلی، رنو ال ۹۰ از یک طراحی قدیمی و بی‌روح بهره می‌برد و می‌توان گفت که خودروی زیبایی نیست.

طراحی داخلی ضعیف و اتاق بی‌ روح

طراحی داخلی خودروی ال نود نیز بسیار ساده‌ است. به‌طوری‌که داشبورد خودرو برای راننده و سرنشینان هیچ جذابیتی ندارد. در طراحی خودروی ال نود سعی شده بیشتر از گزینه‌های اقتصادی‌تر استفاده شود تا حدی که تجهیزات ساده و کم در خودرو تعبیه‌شده‌اند.

میدان دید عقب محدود

یکی از معایب خودروی ال نود که خیلی از دارندگان این خودرو از آن شکایت دارند، میدان دید عقب کم در هنگام رانندگی است. اکثر دارندگان خودروی ال نود مدعی هستند که میدان دید عقب آن از مهم‌ترین معایب این خودرو به‌حساب می‌آید. ارتفاع زیاد درب صندوق‌عقب باعث کمتر شدن میدان دید راننده شده است؛ تا جایی که برخی معتقدند که اگر راننده تازه‌کاری پشت ال نود بنشیند به‌راحتی قادر به دنده‌عقب رفتن با آن نخواهد بود.

سیستم صوتی ضعیف

در این قسمت از مقاله‌ی مزایا و معایب ال نود به یکی دیگر از معایب این ماشین که سیستم صوتی ضعیف است می‌پردازیم. ال نود از ۴ اسپیکر بهره می‌برد که دو اسپیکر در بخش جلو و دو اسپیکر در بخش پشتی دستگاه قرارگرفته‌اند اما هرچقدر هم که زور می‌زنند نمی‌توانند عالی باشند. سیستم پخش ال نود در کمال تعجب قابلیت اتصال USB و بلوتوث را ندارد (فقط AUX دارد). لذا شما نمی‌توانید که آهنگ‌های خودتان را از طریق گوشی و یا فلش در ماشین پخش‌کنید. همچنین راننده ال نود نمی‌تواند از طریق این خودرو به گوشی وصل شود و مکالمه کند.

مزایای ال ۹۰

۱.  مصرف سوخت کاملا منطقی

ال ۹۰ گیریکس دنده‌ای و نه اتومات از شایسته‌ترین انتخاب‌ها برای کاهش هزینه‌های ناشی از مصرف سوخت است. مصرف سوخت این خودرو در مدل دنده‌ای تنها ۶.۹ لیتر بوده که در مقایسه‌ای ساده با بسیاری از خودروهای میان رده از جمله پژو یا سمند می‌توان نشان برتر را به ال ۹۰ تقدیم کرد.

۲. صندوق عقب بزرگ و جادار

در یک مقایسه ساده بین حجم صندوق عقب خودروهای هم رده با ال ۹۰ می‌توان به سرعت برای انتخاب بزرگترین و جادارترین صندوق عقب تصمیم گیری کرد. ظرفیت حدودا ۵۱۰ لیتری صندوق عقب از مهم‌ترین مزایا تندر ۹۰ به شمار می‌رود، مزیت بزرگی که این خودرو را به عنوان یکی از بهترین خودروهای مسافرتی در ایران در فهرستی بلند بالا قرار می‌دهد.

۳. استهلاک کم (کم خرج)

این خودرو پرشتاب، از کم خرج‌ترین خودروهای موجود در بازار ایران شناخته می‌شود که نه تنها یک انتخاب ایده آل برای جاده بلکه گزینه‌ای واقعا عالی برای رانندگی در شهر به شمار می‌آید. استهلاک کم یکی از اصلی‌ترین مزایا ال ۹۰ است، رانندگی حرفه‌ای یا حداقل طبیعی با این خودرو مانع از خرابی قطعات آن می‌شود.

۴. ایمنی بالا

ال ۹۰ دارای ۳ ستاره ایمنی از موسسه ENCAP است. خودرو ال ۹۰ را باید به عنوان یکی از خودروهای اصیل در بازار ایران معرفی کرد. خوردویی با بدنه بسیار قوی و در عین حال قیمتی کاملا رقابتی که در نتیجه آزمایش‌های یورو انکپ در سه بخش حفظ ایمنی عابر پیاده، حفظ ایمنی کودک و حفظ ایمنی سرنشین (راننده) موفق به کسب ۳ ستاره شده است. حتی در بین مدل‌های قدیمی این خودرو به ویژه E1 نیز می‌توان شاهد رعایت کلیه پارامترهای ایمنی سرنشین و راننده بود. EBD و ترمز ABS از دیگر مزایا ال ۹۰ در بخش آپشن‌های ایمنی به شمار می‌آید.

۶. موتور قدرتمند

قدرتمندی و توان بالا شاخص‌ترین ویژگی موتور این خودرو به شمار می‌آید. با در نظر گرفتن دنده عقب، ال ۹۰ خودرویی ۶ دنده‌ای است که حجم موتوری برابر با ۱۶۰۰ سی سی دارد. برای بررسی هر چه بهتر مزایا ال ۹۰ اشاره به موتور ۱۶ سوپاپه این خودرو الزامی است. خودرویی که قدرتی برابر با ۶۵.۶ اسب بخار داشته و نیروی حرکتی آن به چرخ‌های جلو انتقال می‌یابد.

مشخصات فنی

موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه
حجم موتور ۱۵۹۸ سی سی
تنفس موتور تنفس طبیعی
انتقال نیرو دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت ۱۰۵ اسب بخار در ۵۷۵۰ دور در دقیقه
حداکثر گشتاور ۱۴۰ نیوتن متر در ۳۷۵۰ دور در دقیقه
جعبه دنده ۵ دنده دستی
شتاب ۰ تا ۱۰۰ ۱۰.۲ ثانیه
حداکثر سرعت ۱۸۳ کیلومتر در ساعت
وزن ۱۱۰۰ کیلوگرم
اندازه (میلیمتر) ۴۲۴۷ طول – ۱۷۳۵ عرض – ۱۵۲۵ ارتفاع
فاصله بین دو محور ۲۶۲۹ میلیمتر
مصرف سوخت و استانداردها
مصرف سوخت داخل شهر – لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت خارج از شهر – لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت ترکیبی ۶.۹ لیتر در هر صد کیلومتر
حجم باک ۵ لیتر
استاندارد آلایندگی یورو ۲
میزان تولید CO2 – گرم در هر کیلومتر

مطالعه بیشتر  خرید و فروش نیسان جوک کارکرده و صفر + قیمت روز جوک

نوشته های مشابه

‫۵ دیدگاه ها