خودرو میتسوبیشی

معرفی خودرو میتسوبیشی
در این مقاله قصد داریم به بررسی کمپانی عظیم خودرو سازی میتسوبیشی بپردازیم، اگر به دنبال اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید، با تیم تخصصی نیکبخت خودرو تا پایان این مقاله همراه باشید. لازم به ذکر است که بگوییم مجموعه ی نیکبخت خودرو در تلاش است در زمینه ی خرید و فروش خودرو، به بهترین شکل و سریع ترین حالت ممکن و در کمترین زمان به شما عزیزان خدمات ارائه کند، یکی از افتخارات این مجموعه فروش فوری خودرو شما عزیزان در کمترین زمان ممکن است، شما می توانید برای دریافت قیمت خودروی کارکرده خود با کارشناسان فروش ما تماس حاصل نمایید و اگر قصد فروش فوری خودروی خود را در کسری از زمان دارید به بخش خرید و فروش در سایت ما مراجعه کنید. نیکبخت خودرو سایتی قابل اعتماد برای خرید و یا فروش خودرو می باشد، شما عزیزان فروشنده با اطمینان کامل و خاطری آسوده با ما تجربه ی جدیدی از فروش فوری خودرو خواهید داشت.
این شرکت ژاپنی نخستین بار در سال ۱۸۷۰ میلادی توسط ایوازاکی یاتارو تاسیس شد و پس از گذشت ۱۰ سال، با خرید یک معدن ذغال سنگ در آن دوران، علاوه بر اموری همچون بانک داری، بیمه، گمرک و سایر کارها، با در دست گرفتن این معدن، نقش خود را به عنوان یک گروه صعنتی بزرگ در ژاپن روز به روز مهم تر کرد.
میتسوبیشی در ابتدا به عنوان یک شرکت برای ساخت کشتی و توسط یاتارو ایواساکی در سال ۱۸۷۰، حدود ۱۵۰ سال گذشته تاسیس شد و پس از گذشت سه سال، نام کمپانی به Mitsubishi Shokai تغییر یافت. شاید جالب باشد بدانید میتسو (Mitsu) به معنای “سه” است. به همین دلیل است که لوگوی این کمپانی سه شاخه دارد. بعدها، نام برند به سه الماس ترجمه شد و تا سال ۱۹۱۷، این کمپانی هیچ ماشین سواری تولید نکرده بود.
در رابطه با لوگو این هولدینگ بزرگ، اینگونه میبایست گفت که لوگو میتسوبیشی موتور، همان سه الماس قرمز معروف که در بین بیش از ۴۰ شرکت زیرمجموعه میتسوبیشی مشترک است، توسط Iwasaki Yatarō، موسس میتسوبیشی انتخاب شد، Mitsubishi، کلمهای ترکیبی از ۲ واژه Mitsu به معنی “سه” و Hishi به معنی “الماس” تشکیل شده است.
کسب و کار اصلی این کمپانی در زمینه ساخت کشتی بود. در واقع تمامی فعالیتهای این شرکت به نحوی به کشتی مربوط میشد. به طور مثال برای تامین سوخت کشتیها، این شرکت وارد کسب و کار معدن ذغال سنگ شد.
خودروسازی و جنگ جهانی دوم
تقریبا هیچ برند خودروسازی نیست که از گزند جنگ جهانی دوم در امان بوده باشد. تمامی آنها به شکلهای مختلف تحت تاثیر آثار مخرب جنگ قرار گرفته اند و البته میتوان گفت هیچ برندی هم نیست که در این دوران، هواپیما یا موتور هواپیما تولید نکرده باشد! در دوران جنگ، میتسوبیشی نیز تنها نظارت دکتر جیرو هوریکوشی، به ساخت هواپیماهای ارتشی پرداخت. مدل A6M Zero، یکی از مهمترین تجهیزات جنگی در دوران این جنگ بود. خلبانهای امپراطوری، برای عملیات کامیکازه از این هواپیماها استفاده میکردند.
از آنجایی که این شرکت در دوران بحرانی جنگ از زندانیان و شهروندان چینی بیگاری میکشید، پس از جنگ شاهد شکایتها و دادگاههای زیادی علیه خود بود. بالاخره در سال ۲۰۱۵، پس از گذشت سالها، این کمپانی تصمیم گرفت که بابت اعمال غیرانسانی خود در دوران جنگ و بیگاری کشیدن از سربازهای آمریکایی، از جامعه بینالملل عذرخواهی کند. این کار باعث شد که این برند، اولین شرکت بزرگ ژاپنی در دنیا باشد که برای فعالیتهای خود در دوران جنگ عذرخواهی میکند.
برند میتسوبیشی پس از جنگ جهانی دوم
پس از جنگ، این کمپانی به شرکتهای بسیار کوچکتری تقسیم شد و تا سالها، همکاری این کمپانیهای کوچکتر با یک دیگر و استفاده از نام تجار میتسوبیشی ممنوع بود. این محدودیتها در سال ۱۹۵۲ بنا به دلایلی برداشته شد. در اواسط دهه ۵۰ میلادی، برخی از شرکتهای تقسیم شده یه بخشهای کوچکتر، مجددا به یکدیگر پیوستند و کمپانیهای بزرگتری را تشکیل دادند.
برند میتسوبیشی از ۱۹۶۰ تا ۱۹۷۰
با شروع دهه ۸۰ میلادی وضعیت اقتصادی ژاپن چندان خوب نبود. حقوق ها در حال افزایش بود و رکود اقتصادی حفظ شغل را برای مردم سخت کرده بود. در همین دوران بود که صنایع سنگین شین-میتسوبیشی مدل معروف ۵۰۰ را معرفی کرد تا تقاضای رو به رشد خریداران را پاسخگو باشد. در طول سه سال خروجی این خط تولید به بیش از ۷۵۰۰۰ خودرو در سال رسید. در سال ۱۹۶۹ میتسوبیشی مدل گالانت را معرفی کرد که هنوز هم یکی از بهترین ساخته ها و مهمترین موفقیت های این کمپانی در بازار خودرو بوده است. در همان سال لوگوی سه الماس میتسوبیشی این کمپانی رسمی شد و نهایتا شاخه مخصوص خودروسازی این کمپانی در سال ۱۹۷۰ تاسیس شد.

برند میتسوبیشی از ۱۹۷۰ تا ۱۹۹۰
در سال ۱۹۷۱ میتسوبیشی ۱۵% از سهام خود را به غول خودروسازی کرایسلر فروخت و به دلیل همین معامله میتسوبیشی توانست با برند کرایسلر وارد بازار آمریکا شود. در همان سال دوج کلت معرفی شد که نخستین محصول تغییر نشان داده شده میتسوبیشی بود که در آمریکا به فروش رسید. در سال ۱۹۸۲ برند میتسوبیشی به طور رسمی برای اولین بار در بازار آمریکا عرضه شد. تا پایان دهه ۸۰ میلادی میتسوبیشی توانست با موفقست تعداد نمایندگان خود در سراسر جهان را به ۳۴۰ عدد برساند و فروش خود را از ۱.۵ میلیون دستگاه در سال بیشتر کند.

خودروهای میتسوبیشی از ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰
در اوایل این دهه میتسوبیشی ممحصولات بسیار موفقی مانند ۳۰۰۰GT و اکلیپس را معرفی کرد. این خودروها با تحسین شدید و فروش بسیار خوبی روبرو شدند. همچنین در این دهه میتسوبیشی اختراعات زیادی را به ثبت رساند که از میان آنها می توان به Active Trac 4WD و سیستم ABS چند حالته اشاره کرد. در اواخر دهه ۹۰، میتسوبیشی اولین خودروی برقی خود را تولید کرد. در سال ۲۰۰۳ خودروی معروف لنسر تولید شد که برای دو سال جایزه خودروی سال را دریافت کرد.

خودروهای میتسوبیشی در سال ۲۰۲۱
امروزه میتسوبیشی موتورز یک خودروساز پیشرو در زمینه ساخت خودروهای برقی است و محصولاتش در بیش از ۱۶۰ کشور دنیا به فروش می رسد. این کمپانی در حال حاضر عضوی از اتحاد رنو-نیسان-میتسوبیشی به شمار می رود.
امروزه این برند، یکی از پرطرفدارترین کمپانیهای خودروسازی است و همچنان در زمینههای مختلفی از صنعت در کنار خودروسازی، فعالیت میکند. مدلهای این شرکت در سراسر جهان به فروش میرسند و کسب و کارش هر روز رونق بیشتری میگیرد. میتسوبیشی اوتلندر نیز در حال حاضر یکی از همان محبوبترین مدلهای امروزی این برند محسوب میشود.