خرید و فروش رانا کارکرده وصفر + قیمت روز رانا

فروش و خرید رانا کارکرده در نیکبخت خودرو
[public_cars brand=”رانا”]
تاریخچه ایران خودرو به حدود ۵۸ سال پیش یعنی مرداد سال ۱۳۴۱ شمسی بازمیگردد. در آن دوران برادران خیامی با سرمایه نزدیک به ۱۰ میلیون تومان شرکت ایران ناسیونال (ایران خودرو فعلی) را با شماره ۸۳۵۲ و شناسه ملی ۱۰۱۰۰۳۶۰۷۹۴ در اداره ثبت شرکتهای تهران به ثبت رساندند.
به گزارش خودرو۴۵، این مجموعه تولیدی در ابتدای کار به ساخت و مونتاژ اتوبوسهای «ال پی» یا ۳۲۱ که قطعات آن از کشور آلمان تامین میشد، روی آورد. تولید اتوبوسهای آلمانی همچنان ادامه یافت تا آنکه مسئولان ایرانخودرو (ایران ناسیونال) به فکر تولید محصولات سواری برای استفاده اکثر اقشار جامعه افتادند؛ بنابراین برادران خیامی با بسیاری از شرکتها آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و انگلیسی وارد مذاکره شدند تا سرانجام شرکت تالبوت انگلستان قبول کرد مجوز تولید مدل هیلمن هانتر خود را به شرکت ایران خودرو بدهد.
قرارداد هیلمن هانتر یا همان پیکان در سال ۱۳۴۵ میان شرکت ایران ناسیونال و کمپانی روتس انگلستان به عنوان مالک تالبوت به امضا رسید و از ۲۴ اردیبهشت ۱۳۴۶ خط تولید پیکان در تهران گشایش یافت. این محصول در تیپهای مختلفی از جمله پیکان کار، لوکس جوانان، استیشن و وانت به تولید رسید. همچنین در کنار تولید پیکان، عملیات ساخت و مونتاژ محصولات سنگین شرکت ایران ناسیونال نیز همچنان ادامه داشت.
قیمت روز رانا
نام خودرو | مدل | بر اساس | قیمت بازار(تومان) | قیمت روز رانا پلاس |
---|---|---|---|---|
رانا پلاس | 1400 | ایران خودرو | قیمت روز بازار | 425,000,000 | خرید رانا پلاس کارکرده |
رانا پلاس | 1399 | ایران خودرو | قیمت روز بازار | 410,000,000 | |
رانا پلاس | 1401 | ایران خودرو | قیمت روز بازار | 445,000,000 | |
رانا پلاس پانوراما | 1400 | قیمت روز بازار | 490,000,000 | |
رانا پلاس پانوراما | 1401 | قیمت روز بازار | 510,000,000 |
نیکبخت خودرو با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه خرید و فروش خودروهای وارداتی و داخلی مشغول به فعالیت بوده است. این مجموعه با ارائه انواع اتومبیل های داخلی و خارجی ، به عنوان یک منبع قوی و متخصص، بر امکانات و آپشن های خودروها تسلط کامل داشته و از این حیث بهترین خودرو مورد نیازتان را بر مبنای سلیقه و بودجه مورد نظر به شما معرفی می کند . در ضمن نیکبخت خودرو شرکتی فعال در زمینه فروش خودرو کارکرده در کوتاهترین زمان ممکن است. همکاران متخصص ما ، طیف متنوعی از خودروهای بازار را تنها با یک بار مراجعه فروشنده به یکی از شعب پس از کارشناسی و تعیین قیمت در کمتر از ۱ ساعت از فروشنده ، خریداری کرده و تحویل آنی مبلغ خودرو و انتقال سند انجام می پذیرد . این شرکت به عنوان مرجعی مطمئن و پشتیبان ،فرآیند فروش خودرو را سریع تر، امنتر و شفافتر از آنچه تاکنون تجربه کرده اید، انجام میدهد. با نیکبخت خودرو فروش فوری خودرو را در کمترین زمان ممکن تجربه کنید.
شما فروشنده محترم رانا کارکرده جهت دریافت قیمت رانا کارکرده خود میتوانید با کارشناسان فروش ما تماس حاصل نمایید
رانا یکی ازمدل های سرشناس (ایران خودرو ) است که بر روی پلت فرم ایکس ۱۲ یا همان پژو ۲۰۶ اس دی ساخته شدهاست. رانا محصول پروژهای با کد x12 است.این خودرو پس از سمند و تیبا، سومین خودرو ملی به شمار میرود. بر اساس وعدههای شرکت سازنده میبایست ۲۰ تا ۳۰ هزار دستگاه از این خودرو با قیمت پایه ۱۰ میلیون تومان در سال ۱۳۸۹ تولید میشد که این وعدهها عملی نشدند.
ساختار بدنهٔ «رانا» بر پایه پلتفرم پژو ۲۰۶ از نوع سه محفظهای بوده و از ورقهای فولادی فرم داده شده ساخته شده که با توجه به عملکرد آن دارای ضخامت ۰٫۷ تا ۲٫۵ میلیمتر است. نیازمند منبع از ورقهای فولادی با استحکام بالا برای اجزایی استفاده میشود که مقدار تنش آنها بسیار زیاد است، مانند تکیه گاههای سازهای جلو یا رام موتور، این امر هم باعث استحکام بیشتر و هم کاهش وزن حدود ۵۰ درصد برای دستیابی به ورقهای معمول میشود که برای مقاومت در برابر تنشهای مشابه و شدید میبایست ضخامتی دو برابر آنچه گفته شده داشته باشند.
طراحی ظاهری رانا
با نگاهی به طراحی ظاهری خودرو رانا کاملا متوجه خواهید شد که این محصول در واقع فیس لیفت پژو ۲۰۶ صندوقدار است که در بخشهای جلو و عقب بدنه دستخوش تغییرات نسبتا اساسی شده اما نمای جانبی آن تحولات چندانی را نسبت به پژو ۲۰۶ صندوقدار تجربه نکرده است. دو کاسه چراغ نسبتا کشیده به فرمی ساده و چهارضلعی مانند در دو طرف یک جلوپنجره افقی با زمینه مشبک قرار گرفتهاند. فضای نسبتا زیادی بین چراغها تا مه شکنها روی سپر خالی باقیمانده که جزئیات خاصی روی آن به چشم نمیخورد. مه شکنها نیز با مجرای ورود هوا در بخش پایین سپر در یک راستا قرار گرفته و فرم نسبتا هماهنگی با سایر المانهای چهره رانا پدید آوردهاند.
نمای جانبی به طور کامل تداعیگر پژو ۲۰۶ صندوقدار بوده و تفاوت چشمگیری در آن نسبت به پژو ۲۰۶ اس دی قابل مشاهده نیست. البته آینههای جانبی و زههای بغل درب با تغییراتی همراه بودهاند. همچنین قالپاق رینگهای رانا از طراحی متفاوت نسبت به ۲۰۶ برخوردار هستند. نمای عقب رانا به طور کامل نسبت به پژو ۲۰۶ دچار تغییر شده است؛ چراغها حالتی چهارضلعی مانند داشته و دور ستون صندوق عقب انحنا یافتهاند. دهانه صندوق نیز نسبتا بزرگ طراحی شده تا جای دادن اسباب و وسایل درون آن با زحمت کمتری همراه باشد. سپر عقب هم به جز دو چراغها شب نما و مهشکن در جوانب محل نصب پلاک تزیینات دیگری برای نمایش دادن ندارد. حضور چراغ ترمز ثانویه به صورت نوار LED روی درب صندوق یکی از ابتکارات ایران خودرو در طراحی رانا به شمار میرود. به طور کلی میتوان چنین اظهار داشت که نمای ظاهری رانا در مقایسه با پژو ۲۰۶ اندکی مدرنتر و امروزیتر به نظر میرسد اما با توجه به اصالت پژو ۲۰۶، هنوز بسیاری از مشتریان ظاهر اصیل ۲۰۶ را به شمایل جدید رانا ترجیح میدهند.
طراحی داخلی رانا
درون کابین رانا سرشار از پلاستیکهای خشک و ادوات کم کیفیت است که همان ابتدا میتواند ذوق سرنشین را تا حد زیادی کور کند. با این حال کیفیت متریال کابین ایران خودرو رانا در مقایسه با رنو تندر ۹۰ و یا داشبورد جدید انواع مشتقات پژو ۴۰۵ چندان هم کم کیفیت به نظر نمیرسد. طراحی داشبورد و رویه درها نسبت به پژو ۲۰۶ کاملا تغییر کرده و البته از جذابیت کمتری در مقایسه با آن برخوردار شده است. طرح سه شاخه غربیلک فرمان هم چندان چنگی به دل نزده و پنل کیلومتر شمار پشت آن تقریبا عاری از المانهای اسپرت و جنبههای بصری جوان پسند است.
صندلیهای ردیف جلو فضای مناسبی را در اختیار سرنشینان خود قرار میدهند؛ با وجود این افراد بزرگسال در ردیف عقب احتمالا محدودیتهایی از جانب فضای پا و سر را تجربه خواهند کرد. ظرفیت صندوقعقب ایران خودرو رانا حدود ۴۰۰ لیتر بوده و تا حد زیادی قادر به رفع نیازهای خانوادههای کمجمعیت یا متوسط خواهد بود. به طور کلی میتوان در یک جمعبندی چنین اظهار داشت که فضای داخلی رانا از کیفیت و طراحی بصری چندان مدرنی بهره نمیبرد اما با این حال به دلیل تنوع کم خودروهای همقیمت رانا در بازار ایران، مشتریان داخلی انتقادات زیادی را متوجه کابین رانا نکردهاند.
آپشنها و امکانات رانا
همانطور که در ابتدا اشاره شد ایران خودرو محصول رانا را در دو تیپ ای ال (EL) و ال ایکس (LX)، به دست مشتریان رسانده است که در این بین رانا ال ایکس ( LX)، از امکانات رفاهی ایمنی زیر بهره میبرد: کیسه هوا راننده و سرنشین، فرمان هیدرولیک، تهویه مطبوع دستی، سیستم صوتی با چهار اسپیکر، چراغهای مه شکن جلو و عقب، چراغ خطر سوم، تنظیم زاویه نور چراغهای جلو از داخل، تنظیم آینههای جانبی برقی، شیشه بالابرهای برقی جلو و عقب، ایموبلایزر، هشداردهنده مرکزی ورود غیرمجاز، حسگر پارک عقب، قفل مرکزی با ریموت کنترل، صندلیهای راننده و جلو با تنظیم دستی، پشت سری صندلی عقب یکپارچه با صندلی، ستون فرمان جمع شونده تلسکوپی، صفحه نمایشگر ال سی دی تک رنگ روی داشبورد، دما سنج، چراغ بدرقه، ترمز ضد قفل ABS، توزیع نیروی ترمز EBD، ترمزهای جلو و عقب دیسکی به جز مدلهای جدید.
مزایا و معایب رانا
از جمله مزایای رانا، میتوان به طراحی ظاهری متقاعدکننده، مصرف سوخت کم، قیمت متعادل نسبت به ۲۰۶ و تندر ۹۰، گستردگی لوازم یدکی و خدمات پس از فروش و قدرت ترمزگیری مناسب آن اشاره کرد. از طرف دیگر مواردی همچون فضای نسبتا محدود ردیف عقب کابین، متریال نامرغوب فضای داخلی، عایقکاری نه چندان قابل قبول کابین و نفوذ زیاد صدا به آن جزو نقاط ضعف رانا در نظر گرفته میشوند.
مشخصات رانا
رانا طبق اعلام ایران خودرو ، طول کلی ۴۲۹۲ میلی متر، عرض ۱۶۵۵ میلی متر، ارتفاع ۱۴۵۶ میلی متر و فاصله بین دو محور ۲۴۴۱ میلی متر دارد که با تمامی تجهیزات خود به وزن خشک حدودا ۱۱۰۹ کیلوگرمی رسیده است. برای تامین نیروی مورد نیاز این خودروی بیش از ۱.۱ تنی، پیشرانه چهار سیلندر ۱.۶ لیتری بنزینی تنفس طبیعی مورد استفاده قرار گرفته است که در محدوده ۵۶۰۰ دور بر دقیقه توانایی تولید ۱۰۸ اسب بخار قدرت و در محدوده ۴۰۰۰ دور بر دقیقه می تواند خروجی گشتاور ۱۴۲ نیوتن متری تولید کند، همان موتور معروف TU5 که در خانواده پژو ۲۰۶ هم مورد استفاده قرار گرفته است. حاصل ارسال این نیرو با استفاده از یک جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو، ثبت حداقل شتاب صفر تا صد ۱۲ ثانیه و حداکثر سرعت ۱۸۹ کیلومتر برساعت خواهد بود. به صورت ترکیبی، پیشرانه تنفس طبیعی رانا می تواند مصرف سوخت ۶.۶ لیتری به ازای کارکرد ۱۰۰ کیلومتری طبق اعلام شرکت سازنده داشته باشد، این درحالیست که میزان سوخت مصرفی برای پیشرانه یورو ۴ بوده و در شرایط کاملا استاندارد خودرو و جاده بدست آمده است که در استفاده های واقعی مصرف سوخت بالاتری خواهد داشت.
تجهیزات رانا
خودروی رانا با دو تیپ EL و LX به بازار عرضه می شوند. رانا EL از نظر امکانات رفاهی از وضعیت چندان مناسبی برخوردار نیست و تنها دارای دو عدد کیسه هوا راننده و سرنشین، سیستم ترمز ABS و EBD، سیستم فرمان هیدرولیک، سیستم تهویه دستی، تنظیم برقی آینه های جانبی و یا شیشه های دستی برای قسمت عقب است. نمونه LX این خودرو دارای امکانات نظیر بالابر برقی هر چهار شیشه با قطع کن اتوماتیک و قفل شیشه های عقب، سیستم عیب یابی (مالتی پلکس)، مه شکن جلو و عقب، تنظیم زاویه نور چراغ، تنظیم دستی صندلی های جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع و کمربندهای سه نقطه ای پیش کشنده است. با این حال پژو ۲۰۶ صندوقدار V8 به عنوان رقیب اصلی این خودرو دارای امکانات بیشتری نسبت به خودروی رانا EL است که این موضوع برای مشتریان از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد بود. از امکانات این تیپ می توان به دو عدد کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، ترمزهای دیسکی جلو و عقب مجهز به سیستم ABS و EBD، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، تنظیم برقی آینه ها به همراه گرمکن، شیشه بالابر جلو و عقب برقی با قطع کن اتوماتیک، قفل شیشه های عقب، فرمان هیدرولیک و تنظیم ارتفاع نور چراغ های جلو اشاره کرد.
رقبای رانا در بازار
باتوجه به شرایط کشور و محدودیت های زیادی که برای ورود و فعالیت خودروهای خارجی وجود دارد، خودروی رانا قابل مقایسه با هیچ خودروی خارجی و یا حتی خودروهای چینی مونتاژی نخواهد بود و به عبارتی دقیق تر، تنها محصولات خودروسازان داخلی هستند که با دیگر محصولاتشان مقایسه شده و انتخاب آخر مشتریان وابسته به سلیقه آنان می شود. در بخش فنی تقریبا اکثر محصولات ایران خودرو دارای مشخصات فنی تقریبا یکسانی هستند و همین خودروی رانا در بخش موتوری با چندین محصول دیگر ایران خودرو مشترک است و تنها سلیقه افراد و همچنین در مدل پلاس، تعداد معدودی امکانات رفاهی خواهد بود که مشتریان را به خرید محصولات شرکت های خودروساز داخلی ترغیب می کند. از آنجایی که خودروی رانا پلتفرمی مشترک با خودروی پژو ۲۰۶ صندوقدار دارد، از همین جهت در بازار کشور با خودروی پژو ۲۰۶ صندوقدار مقایسه می شود که بزرگ ترین تفاوت آنان در بخش ظاهری آنان خواهد بود که در حال حاضر خیلی ها طراحی قدیمی پژو ۲۰۶ صندوقدار را به خودروی جدیدتر رانا ترجیح می دهند و طراحی تخم مرغی آن جذابیت بیشتری برای مخاطبان دارد. مگر اینکه مشتریان توانایی خرید رانا پلاس را داشته باشند، در این صورت امکانات بیشتر رانا پلاس می تواند دست برتر نسبت به خودروی پژو ۲۰۶ صندوقدار داشته باشد.
مشخصات فنی
موتور |
۴ سلیندر ۱۶ سوپایه | |
حجم موتور | ۱۶۰۰ سی سی | |
تنفس موتور | تنفس طبیعی | |
انتقال نیرو | دیفرانسیل جلو | |
حداکثر قدرت | ۱۰۸ اسب بخار در ۵۶۰۰ دور در دقیقه | |
حداکثر گشتاور | ۱۴۲ نیوتن متر در ۴۰۰۰ دور در دقیقه | |
جعبه دنده | ۵ دنده دستی | |
شتاب ۰ تا ۱۰۰ | ۱۲ ثانیه | |
حداکثر سرعت | ۱۸۹ کیلومتر در ساعت | |
وزن | ۱۱۰۹ کیلوگرام | |
اندازه (میلیمتر) | ۴۲۹۲ طول – ۱۶۵۵ عرض – ۱۴۵۶ ارتفاع | |
فاصله بین دو محور | ۲۴۴۱ میلیمتر | |
امکانات رانا | ||
ترمز و پایداری | ترمز ضد قفل ABS و EBD، ترمز جلو دیسکی، ترمز عقب دیسکی | |
کیسه هوا | کیسه هوای سرنشینان جلو | |
سیستم صوتی | سیسستم صوتی CD خوان ، بلندگوهای جلو | |
دیگر تجهیزات | فرمان هیدرولیک – سیستم تهویه مطبوع با تنظیم دستی – چراغ مه شکن جلو و عقب – چراغ خطر سوم – تنظیم زاویه نور چراغ های جلو از داخل اتاق – تنظیم آیینه های جانبی برقی – آینه آرایش روی آفتابگیر – شیشه بالابر درهای جلو برقی و عقب دستی – ایموبیلایزر – سیستم عیب یابی هوشمند (مولتی پلکس) – قفل مرکزی با ریموت کنترل – رینگ فولادی ۱۴ اینچ – صندلی راننده با قابلیت تنظیم ارتفاع – بازکن قفل درب صندوق عقب از داخل اتاق – گیربکس ۵ دنده دستی | |
مصرف سوخت و استاندارد ها | ||
مصرف سوخت داخل شهر | – لیتر در هر صد کیلومتر | |
مصرف سوخت خارج از شهر | – لیتر در هر صد کیلومتر | |
مصرف سوخت ترکیبی | ۶.۶ لیتر در هر صد کیلومتر | |
حجم باک | ۵۰ لیتر | |
استاندارد آلایندگی | یورو ۴ | |
میزان تولید CO2 |
– گرم در هر کیلومتر |